Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug

*VeBnienty*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema . Właśnie weszłem na tsa i koledzy mi mówią ze jest jakiś bug na zbieranie skrzynek i za każden klucz dodaje coś ... Podobno przy każdej skrzynce 2000 ksiązek sokole . Usłyszałem to mówie , próbowac podobno działa .

Opublikowano

przed chwila otworzylem 2, wielki syf

nie dziala ale i tak dzieki za info

działało możecie nie wierzyć ... ksiązki sokole , proch , medaliony słoneczne itp.

wiem bo koledzy robili i na tsie nawet specjalny kanał był ;]

Opublikowano

Działa mi też nie działało ale wylogowałam się na 20 min loguje a tu 2015 medalionów

Kto ma 15 lvl pirata może dać na normalną szturmówkę

Tak jest po restarcie

Opublikowano

może wam się to tylko wydaje,ponieważ dziś są wymieniane esencje które zostały na kontach po evencie Halloween i dostaje się różne rzeczy

Ja na ten przykład dostałem ponad 2000 dyniowej mocy ponad 2000 super tarcz i ileś tam kulek

Opublikowano

nie prawda 2012-11-15 18:16:08

System dopisał do Twojego konta towar: 6 x Klucz. Powód: Halloween 2012 2012-11-15 18:12:05

System dopisał do Twojego konta amunicję: 1500 x Kule Voodoo. Powód: Halloween 2012 2012-11-15 18:12:04

System dopisał do Twojego konta przedmiot specjalny: 30 x Super tarcza. Powód: Halloween 2012

To się dostawało w różnej ilości a te medaliony sokole i inne to błąd jak po restarcie

Opublikowano

nie prawda 2012-11-15 18:16:08

System dopisał do Twojego konta towar: 6 x Klucz. Powód: Halloween 2012 2012-11-15 18:12:05

System dopisał do Twojego konta amunicję: 1500 x Kule Voodoo. Powód: Halloween 2012 2012-11-15 18:12:04

System dopisał do Twojego konta przedmiot specjalny: 30 x Super tarcza. Powód: Halloween 2012

To się dostawało w różnej ilości a te medaliony sokole i inne to błąd jak po restarcie

tylko,że ja mam inny zapis w dzienniku:) i mi pisze,że dostałem 2022 dyniowe moce :)

Opublikowano

może wam się to tylko wydaje,ponieważ dziś są wymieniane esencje które zostały na kontach po evencie Halloween i dostaje się różne rzeczy

Ja na ten przykład dostałem ponad 2000 dyniowej mocy ponad 2000 super tarcz i ileś tam kulek

nic sie nie wydaje ... ale jak tam sobie chcesz :)

Opublikowano

Faktycznie wprowadziłem w błąd przepraszam, dyniową moc dostałem za esencje,ale faktycznie da się w ten sposób zbugować inne rzeczy takie jak proch,tarcze, sokole oko, deszcz odłamków,super tarcze, itp.

Opublikowano

......ale faktycznie da się w ten sposób zbugować inne rzeczy takie jak proch,tarcze, sokole oko, deszcz odłamków,super tarcze, itp.

a ja sie znowu pytam W JAKI SPOSOB????????????????????

Opublikowano

te nagrody "Powód: Halloween" to są za zdobyte esnsje

a klucze dawali za klucze dyniowe

Błąd był, ale już naprawili, dodawało po 2-4 tyś np. książek, prochu, amulety itd.

o 23:00 zrobili restart i naprawili błąd

Opublikowano

bug fajny, wystarczyło sie wylogowac i zalogowac ponownie lub zeby ktos Cie zatopil, ksiazki, medaliony, wbuchy, amulety, kamienie, proch,tarcze, bomby, żądze wszystko mozna bylo zbugowac

Opublikowano

NIe wprowadziłeś otóż przez jakąś godzine można było otrzymać nie zliczone ilości prochu na pergaminie jak i wrzucajac mojo do kociołka, mogliscie dostac również niezliczone ilości harpunów 500 trzeba było bić z tych harpunów i dopisywało po 1k, kupując na placu targowym 2 medaliony behemota mogliscie otrzymac ich az 2tys, niewidek 2k i spowalniaczy ja mam 4k trzeba było tylko kupić 100 kul wybuchowych na placu targowym i nie wiadomo z jakich przyczyn dostawało sie to w ilościach tysięcznych :)

Opublikowano

było minęło - wczoraj piekny wieczór był

takie ładne podsumowanie eventy Helloween przez BP ;)

10k książek

4k niewidek

i wiele innych

czekamy na powtórkę

Opublikowano

działało jak tak robiłem ale po restercie który był o 23:00 juz ni działało ale nabiłem sobie 400tys prochu 300tys deszczu odłamków,500tys tarczy 200tys ognisty wybuch, 10tys niewidek itd;D

ale mam takie bytanko podali byście aktualnego buga na złoto był bym bardzo wdzięczny:)

moje GG 45162662

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...