Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug

*VeBnienty*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działało jak tak robiłem ale po restercie który był o 23:00 juz ni działało ale nabiłem sobie 400tys prochu 300tys deszczu odłamków,500tys tarczy 200tys ognisty wybuch, 10tys niewidek itd;D

ale mam takie bytanko podali byście aktualnego buga na złoto był bym bardzo wdzięczny:)

moje GG 45162662

jak coś mi tez na pw piszcie.

A podał by ktoś buga dokladnie opisanego i najakiej przegladarce zrobic zeby miec wiecej tych armatek na statku?

Opublikowano

z forum BP

Cytat użytkownika BA_Margoo viewpost.gif

Ahoj Piraci!

Po aktualizacji w zeszłym tygodniu wystąpiło kilka problemów, gdzie niektórzy gracze byli w stanie zdobyć dużą ilość elementów gry za darmo. Problem został szybko rozwiązany, lecz niektóre elementy nadal znajdują się na kontach graczy. Przedmioty, które zostały błędnie zaksięgowane zostaną usunięte, więc jeżeli ktoś zdobył rzeczy przez ten błąd, proszony jest o nie używanie ich.

Przepraszamy za utrudnienia,

Wasza ekipa Seafight.

Opublikowano

Z tego co wiem to nie ma bugu na złoto :) . Chyba że sie myle . <_<

Jest jakiś na pustaka chyba ...

Ja wiem jak robic na wszystkie kulki za złoto :)

Teraz kombinujemy w temacie "[Pytanie]Znacie jakieś bugi?" z chlopakami jak zrobic na te perełki :)

Jeśli chce ktoś pomóc to zapraszam ;]

Opublikowano

z forum BP

Cytat użytkownika BA_Margoo viewpost.gif

Ahoj Piraci!

Po aktualizacji w zeszłym tygodniu wystąpiło kilka problemów, gdzie niektórzy gracze byli w stanie zdobyć dużą ilość elementów gry za darmo. Problem został szybko rozwiązany, lecz niektóre elementy nadal znajdują się na kontach graczy. Przedmioty, które zostały błędnie zaksięgowane zostaną usunięte, więc jeżeli ktoś zdobył rzeczy przez ten błąd, proszony jest o nie używanie ich.

Przepraszamy za utrudnienia,

Wasza ekipa Seafight.

swoją droga to sie zastanawiam jak będą egzekwować to że ktoś jednak używał tych itemów po tym błędzie . macie jakieś sugestie ? chcąc nie chcąc tio jednak sie ich troszke użyło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...