Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Okradzione konto i policja ?

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LUDZIE ALE WY JESTESCIE DZIECINNI STRASZYCIE GO A SIĘ NIE ZNACIE.JEZELI UKRADLES COS W GRZE BO CI PODAL PASSY TO CI NIC NIE MOZE ZROBIC BO ON CI SAM DAL PASSY ITP.INNA SPRAWA JEZELI KOLES SELLA KONTO PRZEZ ALLEGRO I MA DOWODY ZE TY CHCESZ JE KUPIC PODAJE CI PASSY TY OKRADASZ KASY NIE DAJESZ LECISZ DO WIEZIENIA ALBO PLACISZ.TAK TO SIE NIE MARTW.

Opublikowano

Rozumiem jak byś coś takiego na metin2Pl zrobił a nie na jakimś Privie .. zresztą nic ci nie zrobią :)

Jak priv ma ogarniętą administracje to nie bój się,też mogą zrobić.

powiem ci tak.

Kradzież to kradzież , Polska jest taka że jak np. ukradniesz Cukierka z Sklepu to i za to pójdziesz siedzieć

Bez przesady,aż tak to niema. Do jakiejś kwoty możesz próbować ukraść a i tak nie mogą Ci nic zrobić,ponad 250 zł no to już przypał.

LUDZIE ALE WY JESTESCIE DZIECINNI STRASZYCIE GO A SIĘ NIE ZNACIE.JEZELI UKRADLES COS W GRZE BO CI PODAL PASSY TO CI NIC NIE MOZE ZROBIC BO ON CI SAM DAL PASSY ITP.INNA SPRAWA JEZELI KOLES SELLA KONTO PRZEZ ALLEGRO I MA DOWODY ZE TY CHCESZ JE KUPIC PODAJE CI PASSY TY OKRADASZ KASY NIE DAJESZ LECISZ DO WIEZIENIA ALBO PLACISZ.TAK TO SIE NIE MARTW.

Widze że biegle znasz prawo,ciekawe czy sam je wymyśliłeś? M.in. tu podchodzi pod wyłudzanie,do tego mogą się przyczepić. Sam dał passy...nawet dziecko z podstawówki chyba nie jest takie głupie :) I zresztą jak napisałeś: "Jeżeli UKRADŁEŚ coś w grze bo ci podał passy..." Ukradłeś! Nawet jak weźmiesz koleżance ołówek BEZ POZWOLENIA to to jest właśnie KRADZIEŻ.

Opublikowano

Powiem ci tak ; ) mój kumpel okradł kiedyś gościa hahahahaah z metka normalnie :D przez allegro chcicłą konto paczy 3 tysiące o okradne drania :D whcodzi mówi wpłace a za 2h ma podszywke koleś podaje pasy zmienia ip itp normalnie to było takie boskie hahah dalej co zrobił to tylko eq przełozyl itp podal pasy na wołaj i go nie mogli znaleść po żadnym ip bo konto miało z 100osób przecież na wołaj ; P i dotego zmieniłem szybko dostawcę internetową sam podłączył szybciej mu to zjaęło,zmienił karte sieciową i jeszcze ip zmienił ;D a te konto to gówniane skile max g 4 xDDD i nie ma iinnej możliwośći ; P P P

Opublikowano

Gówno Ci zrobią , i tak pewnie koleś tego nie zgłosi nigdzie tylko tak mówi...

Ps. A pro po to jesteś śmierdzącym złodziejem i ja bym był za tym, aby Cb podał na policję :D

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Wali Was na łeb? Nie straszcie go to zwykłe kidy są tak samo jak bije gościa z innej mapy i nie daje mu wstać, a sztabka mu dropła też mnie straszy co on mi to zrobi. Takie cioty zwykłe, nie denerwuj się to tylko durna prowokacja do zwrócenia co jego.

Opublikowano

Sztabka a konto to wgl inna bajka. Privy nielegalne to inna bajka,to oddzielne dwie sprawy. Wtedy i tak ma przypał + dodatkowo i administrator serwera (Może...). Jak są takie nielegalne to jakby mieli zamknąć to by zamknęli. Są ludzie od takich spraw. Zresztą już były przypadki że za kradzież konta musieli bulić,mimo że to na privie. Niechce mi sie szukać artykułów,jak ktoś będzie chciał to sobie zamknie.

Opublikowano

Pewnie jak cie ten typ straszy Policją sam Podał passy to co ? To jest aż tak głupi że pójdzie na Policje nie dygaj tylko cie straszy byś oddał Eq ; D

76561198375594763.png

Opublikowano

Słuchaj, nie raz mialem taką sytuacje,

np na plu, dokladnie Astral .

Gralem na koncie sam na 40 czy bodajze 41 poznalem spoko goscia i kumplowalismy sie ponad 2 lata, poprzez tlyko metina i rozmowy Skype, pozyczalismy sobie itemki itp, zawsze oddawal , jak i ja jemu..

az pewnego pieknego dnia, zapytal czy podam mu passy do konta, glupio mi bylo odmowic, myslalem ze ta dluga wirtualna znajmosc wystarczy . Wtedy mialem 79lv, i bylo po eq.

Straszyłem go ze pojde na policje, ale mialem 14lat wtedy (2lata temu) wiec niezrecznie bylo mi isc.

Straszenie ze pojde na policje nic nie dalo .

i wlasnie wtedy, skonczylem z metin2 PL

Mysle ze ten ktoś też Cie straszy ze poszedl na policje, jeszcze zalezy jakie bylo eq... jak 5bonów to troche powinieneś się obawiać !

Pozdrawiam

Nacisnij LUBIE TO, przecież tyle sie napisalem, i mysle że Ci pomogłem .

' Po Prostu Muzyka Nadaje Mojemu Życiu Sens . '

Opublikowano

Drodzy MPCforumowicze.

Wy co straszycie tego biednego człowieka - słusznie. Może teraz mu się "oświeci" , że kradzież nigdy nie popłaca!

Tak jak wspominaliście na górze WSZYSTKIE privy które nie wykupiły licencji od Ymir'a - Gameforga na ich pliki są nielegalne - równe z kradzieżą :)

Co do tematu. <@topic>

Moim zdaniem jeżeli masz dowody, że ten osobnik podał Ci login i hasło do konta. Np. poprzez ScreenShota to spokojnie.

Czy umiesz ocenić jego wiek? (sądzę, że gościu jest nienormalny więc 13 lat góra)

To tym bardziej nie masz się czego obawiać.

Podsumowując.

Jak widzisz to kradzież nie popłaca i NIGDY nie będzie.

Gra ma dawać radość - Cyberprzestępstwa zostaw dla "pseudO" hAk3r0w :)

Jeżeli grasz po to żeby kraść, lepiej wyjdź na dwór - Lepiej dla Ciebie i otoczenia.

Pozdrawiam Jucu

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano
Drodzy MPCforumowicze. Wy co straszycie tego biednego człowieka - słusznie. Może teraz mu się "oświeci" , że kradzież nigdy nie popłaca! Tak jak wspominaliście na górze WSZYSTKIE privy które nie wykupiły licencji od Ymir'a - Gameforga na ich pliki są nielegalne - równe z kradzieżą :)Co do tematu. <@topic> Moim zdaniem jeżeli masz dowody, że ten osobnik podał Ci login i hasło do konta. Np. poprzez ScreenShota to spokojnie. Czy umiesz ocenić jego wiek? (sądzę, że gościu jest nienormalny więc 13 lat góra) To tym bardziej nie masz się czego obawiać. Podsumowując. Jak widzisz to kradzież nie popłaca i NIGDY nie będzie. Gra ma dawać radość - Cyberprzestępstwa zostaw dla "pseudO" hAk3r0w :) Jeżeli grasz po to żeby kraść, lepiej wyjdź na dwór - Lepiej dla Ciebie i otoczenia. Pozdrawiam Jucu

popieram aż tam like ;3 myślę że można zamknąć ;3 + najlepiej podaj jakie to eq i gdzie to można się połapać czy jest dużo czy mało warte

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...