Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.4.4 * Serwer typu Kwadratowa Masakra * "Kwadratowa Rebelia " 23 SLOTY WŁASNY TS Life MC MCMMO Survival Whitelist REKRUTACJA !

RoGer98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy masz sprawny mikrofon: mam

Czy masz TS: Tak

Czy griefujesz: Nie

Czy cheatujesz:Nie

Czy masz kanał na YT: Nie

Coś o sobie: Jestem miłym ogarniętym graczem, nie rozwalam innych budowli lubie serwery tego typu

Nick: Dominik_PL

B.R.O to chyba typ z innej bajki,

Choć tak jak my nosi kaptur i nike,

Choć tak jak nikt składa wersy na kartki,

I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi..

Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje!

Opublikowano

Czy masz sprawny mikrofon : Tak

Czy masz TS : Tak

Czy griefujesz : NIE!

Czy cheatujesz : NIE!

Czy masz kanał na YT : Nie

Coś o sobie : Mam na imię Maciek , lubię grać w piłkę nożną , grać w MC oraz rożne gry typu MMORPG , jestem miły i uczciwy.

Opublikowano

Czy masz sprawny mikrofon: Tak

Czy masz TS: Tak, siedze właśnie na waszym.

Czy cheatujesz: Nie

Czy masz kanał na YT: Tak, ale nic nie wrzucam.

Coś o sobie: Miły, spokojny, ogarnięty szukający rozrywki na jakimś serwerze. Pomocny :)

Opublikowano

Czy masz sprawny mikrofon:TAK

Czy masz TS:TAK

Czy griefujesz:Nie

Czy cheatujesz:NIGDY!

Czy masz kanał na YT:Tak ,ale nie nagrywam ,bo mam zbyt słaby komputer

Coś o sobie: mam 17 lat, chodzę do technikum informatycznego, interesuję się Piłką nożną i grami komputerowymi.

Opublikowano

Czy masz TS: Ta

Czy griefujesz: TAK >:D

Czy cheatujesz: TAK >:D

Czy masz kanał na YT: LiteQ69

Coś o sobie: Jestem Zmatowany i lubię pizze.

zmatowany.png

Opublikowano

Czy masz sprawny mikrofon:Tak

Czy masz TS:Tak

Czy cheatujesz:Nie To Tylko Traci Przyjemnosc gry...

Czy masz kanał na YT:Nie :x

Coś o sobie:mam Na Imie Dawid Lubie grać w Piłke Nożna jak i Siatkową.

Opublikowano

Czy cheatujesz:Po co ?

Czy masz kanał na YT:Mam , 132 widzów.

Coś o sobie:mam Na Imie Dawid jestem mily i pomocny Nick w grze FracX12

Opublikowano

Czy masz TS: Nawet swój serwer

Czy griefujesz: nie

Czy cheatujesz: nie

Czy masz kanał na YT: 140widzów ale jeszcze nie nagrywam w mc

Coś o sobie: Mam na imię Patryk i szukam dobrego serwera nick w grze mzko

Opublikowano

Czy masz kanał na YT: Tak , właśnie zaczynam kręcic filmy itp;p

Coś o sobie: Jestem miły , uprzejmy , troszeczke agresywny , nie cheatuje służę pomocą ;]

Opublikowano

Czy masz sprawny mikrofon?: TAK

Czy masz TS : TAK

Czy grifeujesz: NIE

Czy cheatujesz: NIE

Czy masz kanał na YouTube : TAK MultiPLayMccv

Coś o sobie: Jestem kreatywny i nie uważam się za żółtodzioba w sprawach Minecraftowych . Lubie grać z innymi na takich serwach. Gram w MC od wersji 1.2 Alpha. Lubie grać w piłkę nożną i jak widać interesuję się komputerami. Mam parę artykułów na MInecraftWiki.

Opublikowano

Podsumujmy serwer "Kwadratowa Rebelia" którym właścicielem jest Roger/Bucu13... Będe wymieniał w punktach.

1. Bucu13/RoGer pragnie od swoich graczy sms'ów na serwer ponieważ nie ma sam na utrzymanie.

2. Bucu13/RoGer daje życia swoim graczą na serwerze czyli np jak ktoś padł i ma bana za życie i zgłosi sie do rogera to roger daje mu 10/10 żyć gdzie ja normalny gracz o nicku Wlodar na tym serwerze grałem bez x-raya,nodusa ani inncyh gówien starałem się zdobyć diametny kilka godzin umiałem spędzić w kopalni po czym roger inni gracze stwierdzali ze na x-rayu jade więc roger sprawdzil moje statystyki i się bardzo zdziwil.

3. Bucu13/Roger pomimo ze to jest Survival lata na gamemodzie niszczy komus budynki jak ktos go "strolował" ponieważ prawdopodobnie nie umie sam zrobić "TNT" i niszczyć komuś domku lub coś.... Buduje na gamemodzie "sparte" "most" dodaje sobie itemki typu tnt.

4. Nie tylko rząda na serwer pieniędzy sms a takżę rząda na teamspeak,żeby ludzie wysyłali mu a ludzie z tego nic nie mają.... Jest taki ze jeszcze bana by mógł dać jak coś sie źle powie.

5. Bucu13/RoGer dobie moderatorów 12-13 letnich ponieważ oni przy nim błyszczą np.dają mu jakieś rzeczy lub pomagaja mu budować na gamemodzie...

6. Bucu13/RoGer nigdy nie ma czasu na roztrzygnięcie spraw na serwerze np. jak ktoś sie zabija lub komuś przyszkadza,niszczy itp... Bucu się smieje a jak mnie trolowali ja wszystko sobie odzyskiwalem nie kradłem tylko normalnie zdobyłem.

7. Każde jedno słowo jakie powie gracz lub jego kolega z reala jest odrazu wzięte pod uwage i gdyby nie było nikogo on by zmienił mape bo jego "koledze" się tak podoba.... Przecież każdy się stara na swoje rzeczy przychodzi taki nowy gracz i nie ma nic to pisze czy ktoś pomoże zawsze coś pomogłem ale sa i wscipscy gracze którzy rządaja zmiany mapy aby mieli równe szanse.

8. Na serwer przyjmuje osoby w wieku 10-13 lat o starszych nic nie mowię chociaż gracz o nicku Fire ma około 15 lat zachowuję sie jak dziecko. Nie będe wymieniał powodów...

9. Teraz coś dla graczy skoro ja tam nie gram Bucu13/Roger odrazu zabral mi moje itemki dla siebie może coś dał graczą ale wątpie

w to !

10. Pozdrawiam prawdziwych graczy z serwera dzięki za wszystkie przegrane godzinki :) Jbox,Edek,Frog,MoonBort !

Opublikowano

Nie stawiam go w złym swiecie tylko pokazuje fakty i żeby przejżeli na oczy a oto link w którym prosi o pieniązki :) http:/ / craftsite.pl/forum/index.php?/topic/49503-s247rz142-kwadratowa-rebelia/ usun sobie spacje na początku linku

Opublikowano

* * FORMULARZ * *

Czy masz kanał na YT : Mam, ale nie nagrywam

Coś o sobie: Nazywam się Łukasz, chodzę do 1 klasy gimnazjum. W Minecraft gram od roku.

Jak cos to jutro wbije na tsa.

Opublikowano

Czy masz sprawny mikrofon: Tak.

Czy masz TS: Tak, posiadam.

Czy griefujesz: Nie.

Czy cheatujesz: Nie.

Czy masz kanał na YT: Nie.

Coś o sobie: Jestem Kuba, mam 14 lat w Minecrafta gram od wersji Beta 1.7.3. Lubię grać na serwerach. Jestem ogarnięty i słucham Adminów. Niestety, nie mam jeszcze mutacji więc nie lubię TSa, ale go posiadam. Proszę o wpisanie na WL.

1ea162f180413d80475fdcd31f57735b.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy cheatujesz:Nie

Czy masz kanał na YT:Tak TheMultiFanta i Planuje nagrywac serie z tego serwa jak mnie przyjmiecie

Coś o sobie:Jestem kreatywnym i miłym graczem nigdy nie cheatuje i griferuje nie kalecze jezyka polskiego i poprostu UWIELBIAM TEKIE SERWERY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...