Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atakowanie Witryny

Pandiablo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu z Was wypisuje , chce hakować , chce rozwalać strony , jak zrobić Ddos .

Napisałem dla Was młodzi "hakierzy" Program pozwalający wyłączyć stronę aż do odwołania waszego polecenia :)

Program można nabyć jedynie dla testów na swojej witrynie w celu sprawdzenia zabezpieczenia :)

Za inne użycie programu nie odpowiadam :)

Kontakt GG 604289

Opublikowano

DoSHTTP jest dobrym programem do ddosów dla stron. U mnie działa juz rozwalilem kilka stron ale mam za to lagi na kompie jak chuj.

Opublikowano

dziecko z takim miernym programem rozwala serwery hostingowe ( pewnie i tak darmowe ), masakra ...jakoś nie słyszałem żeby jakaś firma sie przyznała do tego ze jakiś nieletni, pieron wie jakim pseudo hakerskim programem rozwala czy blokuje im serwery !

sami się nie słyszycie jakie bzdury gadacie i jeszcze jakis lamus usiłuje sprzedać cos na czym kompletnie sienie zna przy okazji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@ up za spam powinien być warn.

Napisałem do kolesia chciał kase. A nie można handlować programami na mpc forum.. http://scr.hu/0u5k/vcs78

I tak ten program to jakieś gówno typu "LOIC" "HOIC" jak taki hacker to niech shackuje mpcforum!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...