Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][HACK] Nodus vs weepcraft

rafielo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie rafielo all mi ok działa ale jak próboje sobie zbindować klawisze to tam w tym menu bindu takie mini literki sa ze nieda nic rozszyfrowac... co mam zrobić ?? proszę napisz tu lub na PW :)

PS : Like

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Instalacja:

Pobrany plik przenieś na pulpit -> Zmień jego nazwe na minecraft.jar -> wejdź do uruchom - %appdata% - .minecraft - bin - zmien nazwę minecraft.jar na np minecraft1.jar - OK -> teraz wklej do bin ten plik minecraft.jar z pulpitu i odpal MC! Gotowe :D

Licze na LIKE -.-

Opublikowano

cytuję :

OP - Opuje innych

Czy to działa tak, że jak jesteśmy na czyimś serwerze gdzie gra np. 50 osób powiedzmy, i to daje administratora serwera np mi jak jestem zwykłym graczem ?

Opublikowano

nom czytelne WSZYSTKIE NAPISY SĄ ROZMAZANE BARDZO MAŁE jak to naprawić?! jak w ogóle zrobić aby działał no cheat?!

Opublikowano

Jeżeli w konsoli napiszę OPAbuse (np. kill) to wyrzuca "nie spamuj komendami" a jak wpisuje OP nic sie nie dzieje :)

I bardzo dobrze brakuje jeszcze na innych serverach nooba który da sobie op i zniszczy server nad którym ktoś pracował z 2-3 miesiące

Dla mnie ten hack nie powinien istnieć ewentualnie nodus ale i tak macie moje zdanie gdzieś bo to forum o cheatach i tu dużo dzieci przebywa które nie potrafią grać normalnie i muszą czitować lub rozwalać innym servery ...

Opublikowano

@up po przeczytaniu twojej wypowiedzi dochodzę do wniosku ,że nie podchodzisz z dystansem do tego co się tutaj dzieje

Jeśli ktoś potrafi zrobić serwer a nie jak 90% serwerów w polsce ''na odwal sie'' to się tego nie musi obawiać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...