Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp od 75 do 86lvl metin2 pl

ziomekxdd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam sure wp i mam zamiar wkońcu wbić nią 86lvl w grocie i chciałbym żebyście mi zaznaczyli spoty w grocie

To tak moje skille to ostrze, strach, wir P i zbroja G1, biolog skonczony

Na diabły mam 54%, 40% na strzały + strach, 20% do pż + ostrze, truta +8 śr38, nno, reg pz 40%, 15,5k pż, 716 defa z zbrojką, staty max int, wit reszta w zre. Bufy po 38%

Nie wiem czy wszystko napisałem ale najwyżej dopisze ale chciałbym wiedzieć mniej więcej na jakich spotach mógłbym expić na golemach czy setaou i chcialbym żebyście zaznaczyli na mapce te spoty bo 1 raz będe expił w grocie i nie wiem gdzie najlepiej.

Opublikowano

up głupi jesteś?

Na golemach jest o 5 razy lepszy exp na 75 niż na setaou ...

Mapki niestety nie dam, lecz odrazu ci mówię nie słuchaj amatorów którzy ci beda kazali expic na 75 na setaou

pozdrawiam

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

A o ile dluzej sie golemki bije jak bon na dibly na nie nie dziala na privkach to mozna sobie na golemach expic ale nie na plu ..

Opublikowano

up głupi jesteś?

Na golemach jest o 5 razy lepszy exp na 75 niż na setaou ...

Mapki niestety nie dam, lecz odrazu ci mówię nie słuchaj amatorów którzy ci beda kazali expic na 75 na setaou

pozdrawiam

Yhym sam 77-79 wbijałem na golemach i szczerze żałuje że straciłem cały dzień na klepanie tych 2lv gdzie na setaou bym wbił to o wiele szybciej....

Opublikowano

Pewnie że jeżeli chcesz szybko masz dobre eq to czemu nie na setaou?? Ja sam expiłem na luzie bodym po 1-2 grupkach i leciało o niebo lepiej niż na golemach. Przecież to jest oczywiste!

techl4nd To ty wyglądasz mi na amatora... Ten co dużo ma do powiedzenia golemy lepsze od setaou.

Edit@ na dodatek autor gra wp nad czym się zastanawiać!? Ja rozumiem mental nie pociągnie ale wp z takim eq...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Zawsze istnieje możliwość expienie na 8 piętrze DT (klucze). Podobno do 84 tam leci najlepiej (osobiście nie sprawdzałem ;c). Ale co do groty, to wydaje mi się, że jeśli ogarniesz, a powinieneś, to powinieneś iść na setaou :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...