Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Diss] Flap vs Wkurwiony

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak można głosować na gościa który w tekście pisze o tibi... ale wasz wybór

Nie chciałem się udzielać w temacie ale nie dałeś mi wyboru.

Fakt może to nie był jego najlepszy diss na tym forum ( widziałem lepsze) ale przynajmniej zachowuje rytm i w miarę sensowne rymy.

Spójrz na swój tekst. W jednym wersie 3 słowa, w drugim już 7-8. Jak to ma się trzymać rytmu? Bit chcesz w Sony DJ'u na Komórce do tego zrobić?

Proste pospolite rymy, widać nie chciało Ci się pomyśleć dłużej i dałeś to co Ci ślina na język przytoczyła. Może u przeciwnika było to samo, ale po prostu dostosował się do Twojego poziomu i pokonał Cię 8 wersami o Tibii.

Zrozum to w końcu a nie żalisz się, że napisałeś więcej a głosują na Ciebie tylko kumple mający pojęcie o rapie jak ja o haftowaniu obrusów.

Btw. Głos na Wkurwiony.

Opublikowano
Nie wiem jak można głosować na gościa który w tekście pisze o tibi... ale wasz wybór

nie kumasz ziomeczku o co nawet w tym chodzi. Nie będę pisać o tym, że Cię napierdole w realu ( lub pływał na dywanie ), tylko zjechałem Cię tekstami o Tibi. Jak wiadomo ta gra ma nie zbyt dobrego wpływu na takich buraków jak Ty. W panczach chodzi o to, że mam Cię zmieszać z gównem tekstami o czymś tam. Jeśli Ty uważasz, że

w pisaniu tekstów jak ogórek jesteś zielony

frajerzyno nie sap do mnie ty placu

nie pływaj po dywanie w domu na materacu

to jest dobre, to szkoda mi Ciebie.

Żeby to chociaż było możliwe ziomeczku, to może uznałbym to za jakiś narkomański panczlajn, ale chuj to jest zjebane tak mocno jak Ty.

Tyle w temacie, teraz idź się zaćpać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...