Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie Od początku

SzYmeK2wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem w metina na przełomie 2009-2010 i do ok. grudnia 2010r. Później miałem długą przerwe i znowu na początku 2012 wróciłem. Wtedy nie opłacało się wracać na PL. Teraz jak jest? Lepiej szukać nowych prywatnych serwerów, starych czy może zacząć od nowa na M2PL??

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Nie opłaca się grać... Nuda, nuda i jeszcze raz nuda... nic nie robią dla graczy, tylko IS, IS, IS... Radzę poszukać jakiegoś prywatnego...

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

Może i na Metin2 PL nie panuje taka atmosfera jak kiedyś ale nie gra się najgorzej. Serwery są bardzo puste co oznacza więcej wolnych tzw. expowisk. Na grę four-fun jest to dobry serwer.

Opublikowano

Lepiej graj na jakimś hardzie. Teraz GF leci tylko pod kasę, gra od groma dzieci, które tylko ksują i piszą "won" i ogólnie gracze nie są życzliwi.. w dodatku cała masa DH i botów, yangi na allegro etc.. Innymi słowy lepiej grać na privach bo nie musisz się tyle męczyć i kasy wydawać na IS.

No tak.. zapomniałbym! GF robi DENNE eventy..

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Wedlug mnie gdybys mial wracac na PL'a to jedynie na S26.

Tam mozna w miare ogarnac wszystko w krotkim czasie.

Lecz osobisci polecam CI zaczac grac na Prywatnych serwera , ktore stoja juz okolo miesiaca badz dluzej:)

Jedynie takie sa godne polecenia za wzgledow oczywistych. ( Skoro dziala juz miesiac to nie padnie tak szybko jak pozostale)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...