Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help !

dupolec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Słuchajcie potrzebuje pomocy bo coś nie mogę zrobić serwa prubowalem już kilka razy i dalej nic kompa mam dobrego , hamatchi działa dobrze ale coś mi sie nie chce zalogowac konto jak wejde do gry a po 2 jak mam te portyto 3 pierwsze mi sie swieca ba czerwono a reszta na zielono. Mysle ze jest jakis blad ze one mi sie tak swieca .kozystalem juz z kilku poradnikow i dalej nic . Muglby by ktos pomuc jesli mi sie uda dam 5 + GM.

Opublikowano

/sell SLOWNIK ORTOGRAFICZNY...

Podaj twoje IP z hamachi, i IP jakie jest ustawione w PortMapie

brak ;<

Opublikowano

Widze, ze na forum tylko dla tego problemu, ale pomoge ci (chociaz ten nick mnie odraza)

"Podaj twoje IP z hamachi, i IP jakie jest ustawione w PortMapie

Przy tych czerwonych kropkach, ofc.

brak ;<

Opublikowano

To twoj server, postawiles go na local czy Hamachi? Jesli hamachi to ty musisz laczyc sie przez IP z koncowka .100

brak ;<

Opublikowano

HAMACHI...

Odpowiedz na moje pytanie powyzej, i popatrz na rade, jesli to nie dziala, to hmm...

Ile RAM przeznaczyles na FreeBSD?

brak ;<

Opublikowano

powinien byc report za dobule post no ale dobra, przez jakie IP laczysz sie z serverem? Sprobuj moze postawci strone z rejestracja na swoim kompie i zobacz czy dziala... Z serverem musisz laczyc sie przez IP "5.113.174.100"

brak ;<

Opublikowano

A jak zrobic stronke bo za bardzo sie nie orjentuje. A i jeszcze jedno w folderze z metinem powinna byc ip z 100 czy z koncowka zwykla z hamatchi

?

Opublikowano

dupolec, sry ale nie mam sily tobie pomagac... nie mam nerw"UF" na dzieci... masz tutki, duuuuuzoooo tutk"UF" wiec skorzystaj z nich...

brak ;<

Opublikowano

Twoje ostatnie pytanie = Jesli tobie to konto nie dziala to twoim zdaniem POWINNO wejsc na 100%?...

Strone rejestracyjna do sciagniecia masz na tej stronie w podklejonych...

brak ;<

Opublikowano

Ok widze ze inni zasluguja na warny -.-

Ja jeden ci pomoge

Możliwe problemy:

1.) Sciagnj PortMap ten który masz w "PODPIĘTYCH"

IP w PortMap-ie ma być IP hamachi z końcówką .100

2.) Ok teraz sysinstall

W pierwszej tabelce ma być

IP z hamachi normalne (Czyli takie jakie ci pokazuje)

A w drugiej ma być

IP Hamachi z końcówką .100 (Czyli zmieniasz końcówke IP | Jak masz np: 1.2.3.4 to piszesz 1.2.3.100 )

3.) W Microsoft Virtual PC ustaw sieć na "Hamachi Network Interface"

4.) Sprawdz jak sie nazywa twoja siec hamachi, bo nazwa nie może być związana z Metin2 (Czyli nie może być: Mt2, Metin2, metin itp)

5.) Sprawdz jakie IP masz w mc.txt

Ty mysisz mieć IP hamachi z końcówką .100

Reszta osób normalne IP Hamachi

Jak pomoze licze na 5* ^^

Bywalec
Opublikowano

@UP

Nie doubluj postów

@backe57

Tutaj każdy się stara pomóc, ale od siebie też coś trzeba dać.

Jeśli ktoś się zabiera za coś tak ambitnego jak własny serwer, to niech chociarz nabierze w tym trochę doświadczenia ;|

Mission possible...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...