Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowa postać,Zed

Qlimax111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Cześć.Jakie są wasze pierwsze wrażenia z nową postacią o nazwie Zed?

Piszecie co o nim myślicie.

Według mnie narazie jest zbyt OP.Kumpel nim grał i każdego zabijał;P.

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Mówisz OP, dzisiaj 2 razy przeciwko niemu grałem i 2 razy wygrałem na midzie.Jak dla mnie bardziej zbalansowana postac ktora wydal riot.Mozesz powiedzieć, ze ta postac dopiero wyszla i nikt jej nie ogarnia, ale nikt przeciwko niemu nie umie grac.Jak dla mnie jest ciekawa postacia, dawno nie bylo kogos z energia, a na ogol lubie ninje takze zapewne go kupie.

Opublikowano

tez go mialem i szal byl, nie klam klamco, pojare lepiej oddawaj a nie kurwa!!!!

Nie ma szału, bo jest zbalansowany, a pojarę to Ty mi wisisz, przypominam.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Żeby był szał to napewno osoba co nim gra musi być ogarnięta.Jeżeli piszesz ,że do tak pokonywałeś to widać był lekkim nobem i nie miał za dużo defa;P.

Opublikowano

5 gier pod rząd miałem zeda w enemy , 5 gier totalnie go z zeszmaciłem Riven :P (w 2 grach mieli gracze zeda 0/7 i 1/8 enemy zaczął się flamewar typu "OMFG REPORT ZED FEEDING NOOB UNINSTALL" Itp :D)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@To ze riven go zabiles nie znaczy ze jest slaby bo przeciez na kazdego jest kontra...

Co do zeda gra sie bardzo przyjemnie duzy fun z gry i sie fajnie ludzi w chuja robi z tym W ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...