Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp w V1

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja jest taka, wcześniej expiłem bodym z buffką miałem gorszą postać ale wyexpiłem do 65 i exp wcale nie szedł źle

Teraz mam lepszą postać biorę więcej moobów i na 59 za spota leci mi mniej niż 1% zmniejszyli exp czy mi się wydaję ?

Opublikowano

Na pewno nie zmniejszyli expa , poprostu na niektorych przedzialach levelowych jest takie dziwne wrazenie. Tak samo bedziesz mial jak bedziesz wbijal od 74 do 75 , zobaczysz jaka roznica jest pomiedzy 73 do 74 ,a 74 do 75

Opublikowano

hm moze nie tyle co trudniej ale poprostu wiecej tego expa musisz miec bardzo mozliwe ze jak expiles z 59/60 to byl jakis exp bonus np 50 % a jak wbiles 60 to on wygasl i dlatego :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Nic nie miałem 50% exp po prostu nie grałem od jakiegoś roku i pamiętam, że do 65 lajtowo się expiło w v1 ,a teraz ciężej i wiem, że im wyższy lv tym więcej expa trzeba wbić <_<

Opublikowano

Często jest tak, że 1 lvl to ogromna różnica w ilości expa do wbicia, także nic nie zmieniali z expem :)

A tak w ogóle to z tym lvlem mykaj na v2 :D

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Im wyzej tym trudniej poprostu jak up pisali i lec obowiazkowo na v2 bo w v1 to sie max expi do 52-55. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...