Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quality Tibia Keylogger - Old OwnTibia

QualityProject

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie witam, każdy z was napewno pamięta o starej, bardzo popularnej OwnTibii.

Jakiś rok temu, projekt ten upadł, mimo że cieszył się ogromną popularnością.

Przyczyną upadku projektu, było rozgrupowanie głównych programistów, różnica zdań miedzy nimi.

Po jakimś roku czasu ekipa ta odbudowała się, długo myśleli nad powstaniem nowego projektu do odzyskiwania haseł Tibii,

i w końcu to się stało, powstał- nowy, niewykrywalny, obsługujący wszystkie wersje Tibii keylogger. Wielu z was patrząc na

link strony sobie pomyśli, o pewnie jakis hack site chce nam zabrać konta, otóż tak nie jest. Sprzedajemy gotowy produkt,

który ma na celu wam pomagac/wspomagać. Nowy projekt powstał pod nową nazwą 'Quality Tibia Keylogger', w przeciągu miesiąca sprzedało się ponad 180 kont VIP, ekipa Quality była bardzo zdziwiona tak duża popularnością keyloggera. Oprócz nazwy projektu zmieniło się bardzo dużo rzeczy, mianowicie teraz hasła odczytuję się z dużym zasobem informacji, przychodzące passy odrazu redukują się z klientem Tibii i możesz obejrzeć z miejsca jakie odzyskana postać ma EQ, czy ma pacca, czy ma wykupiony domek. Najlepszą i nigdzie nie spotykaną zaletą projektu jest niska cena konta na projekcie, cena ta to 30 złoty na okres 2-óch miesięcy, to w porównaniu do innych projektów to prawdziwy rarytas! Następna zaletą keyloggera jest wysyłanie haseł na GG-EMAIL oraz nowość na TELEFON KOMÓRKOWY W POSTACI SMSA! Bardzo zachęcam do wypróbowania tego projektu, myślę że jest to w tej chwili najlepszy projekt.

Link do głównej strony projektu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Do administratorów for:

Mój post ma charakter czysto marketingowy/reklamowy. Wchodząc na moją strone Twój komputer nie zostaje zainfekowany jakimś syfem,

nie mam na celu okradania waszych Tibijskich kont czy tez innych danych osobowych,poprostu chce zareklamować swój projekt i tyle.

Liczę na wyrozumiałość administratorów. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...