Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]World of Tanks

misiu36100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam dopiero grać i mam problem chcę kupić nowy czołg ale nie wiem jak na każdym pisze wymaga badania .Jak przeprowadzić badanie bo chyba bez tego nie kupie nowej maszyny ?.

zzzzzzzzzzzzzzzzzz_min.jpg

Opublikowano

smiechu warte ....

idź że chłopie na oficjalne forum WOT'a.

No i na cholere jasną spamisz !!! tutaj jest gracz który czegoś nie umie a ty go perfidnie wyśmiewasz ciekawe jak ty miałeś na początku WoT'a -.-....

Co do tematu to klikasz na wybrany czołg w garażu i dajesz "Badania" tam masz części jakie musisz odblokować na następny czołg ;)

Opublikowano

jak nie masz nic to powiedzenia to nie pisz.

No i na cholere jasną spamisz !!! tutaj jest gracz który czegoś nie umie a ty go perfidnie wyśmiewasz ciekawe jak ty miałeś na początku WoT'a -.-....

Co do tematu to klikasz na wybrany czołg w garażu i dajesz "Badania" tam masz części jakie musisz odblokować na następny czołg ;)

nie no nie krzyczcie tak na mnie bo się popłacze,

może dlatego że to jest forum o bugach, modach i innych przydatnych wspomagaczach, a z takimi pytaniami niech idzie na forum wot'a.

Opublikowano

@Up ekspert się znalazł. Gracz nowy nie ogarnia wota, może nie brał samouczka więc nie śmiej się z niego.

@Topic

1.Klikasz badaj

2.Wybierasz moduł

3.Klikasz na moduł prawym przyciskiem, badaj i gotowe.

Opublikowano

nie no nie krzyczcie tak na mnie bo się popłacze,

może dlatego że to jest forum o bugach, modach i innych przydatnych wspomagaczach, a z takimi pytaniami niech idzie na forum wot'a.

Jakbyś nie zauważył to nie ma hacków, bugów itd do WoT to jest dział o Word of Tanks tutaj zadajemy każde pytania związane z grą, jeżeli ci się coś nie podoba to wypad na oficjalne

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Oczywiscie zeby zbadac pojazd musisz najpierw odblokowac moduly za doswiadczenie, ktore zdobywa sie podczas bitwy. Te srebrne gwiazdki. Czolg rowniez nalezy odblokowac za doswiadczenie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A żeś mu pomógł no nie gadaj że ma zbierać doświadczenie :O...

PATRZYSZ NA DATY ?

A żeś mu pomógł no nie gadaj że ma zbierać doświadczenie :O...

PATRZYSZ NA DATY ?

A jak ma kupić czołg nie zbadawszy go?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Witam zaczynam dopiero grać i mam problem chcę kupić nowy czołg ale nie wiem jak na każdym pisze wymaga badania .Jak przeprowadzić badanie bo chyba bez tego nie kupie nowej maszyny ?.

zzzzzzzzzzzzzzzzzz_min.jpg

Ehhh, odkąd się pojawił internet, poradniki i fora internetowe to ludzie wyłączyli własne myślenie. Poszperałbyś 2-5min i sam byś znalazł rozwiązanie. Wiem, że to jest spam, ale to już mnie zaczyna przerażać...

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ehhh, odkąd się pojawił internet, poradniki i fora internetowe to ludzie wyłączyli własne myślenie. Poszperałbyś 2-5min i sam byś znalazł rozwiązanie. Wiem, że to jest spam, ale to już mnie zaczyna przerażać...

Wylaczyli samouczka dlatego teraz na forum padaja takie pytania.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...