Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sms

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja siostra nie może wysłać sms z telefonu samsung galaxy mini 2, wyskakuje "nie da się wysłać wiadomości". Może dzwonić, pieniądze ma.

Opublikowano

Nie wiem, nie czyta karty SIM? Karta SIM nie dziala, lub jest zle wlozona? Czasami tak jest ze na niektorych telefonach nie zawsze czyta karte SiM :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Karta działa i na początku wszystko było okej. Doładowane kilka dni po kupnie a to było z dwa trzy tygodnie temu.

@Up

Łot?

Opublikowano

może niech spróbuje wejść na strone operatora i znaleźć jakąś zakładke odnośnie ustawień itp, przysyłają sms'em taką wiadomość a Ty tylko klikasz potwierdź

mg7k04q.jpg

Opublikowano

@2x Up

Może dokładniej bo nie bardzo rozumiem.

@Up

Może jeszcze coś wymyślę. I dodam że raz się da raz nie.

I przy okazji. Internet sam się łączy i kasę będzie zżerał. Jak to wyłączyć? Ale tak żeby wi-fi się nadal łączyło jak jest w zasięgu.

Opublikowano

Jak nie może dzwonić/pisać sms to płyta główna. Miałem to samo ale w innym modelu i 70zł naprawa bo jakieś kabelki się rozłączyły czy coś.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na szczęście jest gwarancja ;p. Ale pisze "Nie można wykonać telefonu" i "Nie można wysłać sms". Raz może raz nie i z tych komunikatów wnioskuję że to wina Orange. W najbliższych dniach udam się do Orange i do serwisu.

Opublikowano

I przy okazji. Internet sam się łączy i kasę będzie zżerał. Jak to wyłączyć?

Niech siostra dłużej przytrzyma przycisk blokowania telefonu i wybierze opcję "Tryb sieci danych"

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Sprawdzę. A wy kontynuujcie.

Edit

Działa. Teraz tylko te dzwonienie ale z tym do Orange trzeba się przejść.

P.S

Lajki potem bo limit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...