Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taka dziwna sprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahah nieźle go wyjebałeś xD

Ja kiedyś w chuja robiłem dzieci z 6 klasy tylko że nie dawałem im majeranku tylko znajdywałem liście podobne do baki, suszyłem i sprzedawałem worek za 20zł :D

Na tym interesie 80zł zarobiłem, ale potem chyba zauważyli, bo już się nie odzywali

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Najlepiej sprzedawać mała składaną shishe. Albo mój kolega pieprz biały robił proszek i sprzedawał

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Hehe, skoro już tak gadamy, wspomnę pewną historię.

Miałem takiego pseudo-kumpla, co się ciągle chwalił jakie on ma życie że ciągle melanże, zioło, te sprawy (miał 12 lat).

Kiedyś powiedziałem mu że załatwię mu zielsko (wisiałem mu jakąś przysługę). Ok, zamiast zielska (którego nie posiadałem) wsypałem mu tymianku, ziół prowansalskich i odrobinę herbaty. Skręciłem jointa i mu go dałem. Na drugi dzień przychodzi do szkoły i gada jaką to fazę miał po tym zielsku, widział kolorki itp. Gdy przy jego kumplach powiedziałem mu że to w rzeczywistości nie było zioło, zaczął się tłumaczyć "-to pewnie ja coś innego paliłem, widocznie to nie był twój joint" a mina jego przy tym bezcenna.

Zemsta była słodka.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...