Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TECH CENTER

jasny16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja np. sobie nie wyobrażam bez co najmniej 2 hal w high techu wylotu, a co do 3, to moim zdaniem także bardzo się przydaje(przyjmując, że pierwsza hala precyzja, druga rep w boju, to w 3 na mapki dajesz sobie transfer energii, 1-2 osłonki na konfie bijącej i ciągle full hp masz, jeśli nie trafisz na jakichś co będą trochę mocniej bili:P).

Pozdrawiam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Precyzja?? Przeciez to tylko marnowanie slotu...Jak sie boci to sie daje w rakietki w profilu... Phi...kto Was tego badziewia nauczyl...

Opublikowano

Wiesz ja jeszcze na boconym koncie nie miałem więcej niż 18pp, więc nie wiem, a na "zwykłym" miałem właśnie tak zrobione;) A swoją drogą co da te kilka % z PP(nie wiem cyz tam 10 czy 20% jest) w porównaniu z precyzją rakiet, która daje 100% przy rakietach za 7uri?:D

Opublikowano

Co daje?? sporo... Tyle, ze masz wolnego slota i mozesz sobie tam wrzucic cos lepszego niz jakas tam smieszna precyzje...

Opublikowano

Tak, oczywiście dużo Ci da, jeśli celność rakiet za 7 uri to +/- 30%, PP da Ci 20%, więc masz 50%, a z precyzją masz 100%, widać różnicę? Teraz pomyśl sobie jaką to ma moc, gdy doda się do tego rakietologię + premium(nawet bez premy) + leonek(to do dodatkowej mocy:D), więc te 75k osłon(moim zdaniem wtedy zrobiłoby się robot+transfer+osłona awaryjna) poszłoby w około 5 sekund(zależy od statku itd...):)

Dobra, ale żeby offtopu nie było, to kończę swój udział w dyskusji w tym temacie(chyba, że nie będzie chodzić o PP, a high-tech;d).

Pozdrawiam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...