Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 10K nx

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w najbliższym czasie bedę kupować 10 k nx i teraz na co je wydać, oto moje opcje:

Amercian Eagle

Eq na speeda(recon na 90 i cyclopke)

Zbierać kolejne nx i kupić smg(p90tr)

reset statystyk(tu się najbardziej wacham)mam 0.90 ratio lecz szkoda mi tych prawie 700 multi itp... z smg i speedem moemtn bym nabił 1+k/d

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Z pistoletów jedynie G18 Cobra

Z eq na speed'a tylko 25% czyli cały zestaw za jednym zamachem.

Jeśli nie masz podstawowej broni na perma to zbieraj na p90tr albo jakiś ar najlepiej ale takto polecam cobre, potem 25% speed i potem p90 tr.

Opublikowano

g18 cobre mam już przez pół roku ponad z renwali. Nie podoba mi sie zbyt bo 40 ammo starcza na 2 kille. Z ar mam srt na perma.@up ? a co do eq speeda do anti google moge mieć za gp tylko 10 k nx musze wtedy wydać na recona i cyclopke

Bywalec
Opublikowano

Kup American Eagle na perma

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

americana na perma.

Co ci po tych multi?

Multi to nic dobrego tu nie ma się czym chwalic :P

i tak masz ich mało jak na tą range

btw. mi z eventu wyleciała tr se i renewalem na 30 <3

Opublikowano

Kup Cobrę, po prostu o ile w ar smg sr itd. nexon stara się aby bronie za nx wypadały lepiej od tych za gp to doświadczony gracz wie, że bronie za gp są równie dobre jak te za nx a nawet lepsze. Wyjątek jest właśnie w pistolach. Pistole za nx biją te za gp na głowę, zwłaszcza na niskich rangach. Teraz pistol automatyczny to podstawa dlatego polecam G18Cobra Permanent, chociaż ja osobiście i tak wolę USP Tactical za gp ;d ale coberkę mam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cobre mam... USP tactical kupie sobie za 2 tygodnie na ile bede chcial bo majorka 3 bede expił. Ale mi chodzi o to że ja chce pistol z dużym dmg żeby np dobij, a jak patrzylem testy to amrican zabija z bliska na max 2 strzaly.

Bywalec
Opublikowano

American jest pro.

Trzeba tylko z nim trochę pograć.

A ja na starym koncie miałem kd 0.90 i się nie przejmowałem.

Mogłem grać na delcie i na evencie 100% z 100% exp passami za 40 killi na elimce wyciągałem 1500 expa

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Wiem że jest dobry ale ja na delte już wbić nie moge, a jeszcze pytanie co do paysafecarda jak to jest z zakupem? bo 5,50 euro to napewno nie jest 20 zł..

Opublikowano

@up a czemu nie za 20 ? bo mi to i tak kolega bedzie dawac bo jest limit do 40 zl wiec moge po prosic o 2 paysafecardy lub doladowanie na telefon za 40 zl

Bywalec
Opublikowano

@UP

OMG. Przecież pistolet który strzela full auto jest bez porównania lepszy od tego co strzela pojedynczo.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Już chyba pisze 6 raz... Nie chce cobry bo ma malo ammo i zabije z niej max 2 osoby ... Pistola wybrałem już dla sb zreszta teraz tylko na co najpierw wydać te nx.

Opublikowano

@UP

OMG. Przecież pistolet który strzela full auto jest bez porównania lepszy od tego co strzela pojedynczo.

Spokojnie, każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Jak powiem np. M416 CQB jest słabe to Ci co lubią tą broń mają mnie hejtować? -.-

Już chyba pisze 6 raz... Nie chce cobry bo ma malo ammo i zabije z niej max 2 osoby ... Pistola wybrałem już dla sb zreszta teraz tylko na co najpierw wydać te nx.

Do to czego chcesz pistolet? To jest broń do dobijania więc od pistoletu więcej nie oczekuj. Masz SRT na perma więc kup sobie gp hazardy, renevale lub coś w tym stylu. Wracając do pistoletu pojedyńczy strzał - american eagle

Pomocnik
Opublikowano

Beretta 93R dobra jest ;]

Albo Bushmaster

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Weź m1119 knight's czy jakoś tak. Taki srebrny. Jest pro, a przy twpoim lvl to można auto za GP kupić G18 jest dobre. Ja np grałem tak, ze normalne pistol i na dobitkę auto. Super się gra. Albo zwykłe Eli. Bierzesz sobię Sniperkę i 2 pistole. M11 i G18 i tłuczesz ludzi tak, że te ich CQB to wymiękają.

Wiem co mówię. Bo jak jesteś dobry na SR (ew. amsz dobry refleks jak ja, mimo iż gram słabo), walisz gościowi ze snpierki i zostaje mu 1 HP powiedzmy, dobijasz z pistola i leży, Tu się lepiej Auto sprawdza, ale przy takich akcjach trzeba mieć M11 założone bo się czasem przydaje jak ammo w G18 się skończy.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...