Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO][Bug] Charles

patis1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) Wszyscy piszą, że bug z Charlesem został usunięty i go nigdy nie będzie i niestety ale to jest jedna wielka ŚCIEMA!!! Ludzie tego się nie da zablokować i to ciągle będzie działać. OK zatrzymali trochę Charlesa ale on ciągle działa. I nawet wiem czemu Wam nie działa. Jak się buguje na PL1,2,3 to nie dziwota, że Wam nie działa... Jesteście za blisko serwera. Wybierzcie sobie amerykański globalny 4 (INT8) i tam można bugować. Ok z flaxa, którego kupujemy za 100k można dostać 150k nie jest to dużo ale... Pomyślcie. Dozbieracie na flaxach 600k i kupujecie dodatkowe sloty za tą kasę. Potem zbieracie na tym 5kk i kupujecie MIN-TO1 i znowu bugujecie i już na jednym zakupie tego i sprzedaniu zarabiacie 2,5kk! Ale to nie wszystko... Dalej zbieracie do 20kk i kupujecie AIM-01 i na zbugowaniu jednym zarabiacie 10kk!!! U mnie tyle wychodzi ;) Mam 0,5mb/s Uploadu i 37ms pingu :)

A więc nie dajcie się oszukać i grajcie na amerykańskich serwerach. Jeśli ktoś ma lepszy internet to zapewne będzie mu więcej razy bugowało ;)

Gość Pan Szymek
Opublikowano

10 mln.? Tyle mam z bota.

Wolałem 300 milionów.

Opublikowano
(...)

Jak się buguje na PL1,2,3 to nie dziwota, że Wam nie działa... Jesteście za blisko serwera. Wybierzcie sobie amerykański globalny 4 (INT8) i tam można bugować

(...)

A więc nie dajcie się oszukać i grajcie na amerykańskich serwerach. Jeśli ktoś ma lepszy internet to zapewne będzie mu więcej razy bugowało ;)

Wszystkie serwery stoją w Hamburgu inteligęcie -.-

Powiedz mi po co mam zmieniać serwer na którym gram 4 lata i mam kredek w pip (około 700mil) , na jakieś zadupie ??

sygnacu.jpg

Opublikowano

Inteligencie to dlaczego nawet kiedyś na PL1 bugowało mi pięciokrotnie, a na INT8 20-krotnie? I powtarzam po raz drugi to dla bardziej nowych, którzy nie mają zamiaru kupować bota żeby grali na amerykańskich serwerach :)

Opublikowano

Może to i dobre ale lepiej kubiki bić wpada pd, poważka, uri itd. Nie opłaca się na dłuższą mete bawić Charlesem chyba że to ostatnia deska ratunku w zbudowaniu dobrego acc... :P

Opublikowano

Zmień dział tut'y piszemy "TU" :

http://www.mpcforum.pl/forum/395-dark-orbit-tutoriale/

// To nie jest tut + wystarczył by raport.

Anonymous

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Zmień dział tut'y piszemy "TU" :

http://www.mpcforum.pl/forum/395-dark-orbit-tutoriale/

Spamer walony --.-

Nie umiesz odroznic tut'a od info?

Po prefixie mozna sie domyslic..

#Tpc potem zobacze czy faktycznie to tak jest:)

userbarcopy.png

Opublikowano

Spamer walony - -.-

Nie umiesz odroznic tut'a od info?

Po prefixie mozna sie domyslic..

#Tpc potem zobacze czy faktycznie to tak jest:)

Brykuś nie obrażaj mnie Gdy pisałem tego posta nie było żadnych prefixów .

Było " BUG charlses" więc go pokierowałem że buga tu się nie pisze? ;O

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Brykuś nie obrażaj mnie Gdy pisałem tego posta nie było żadnych prefixów .

Było " BUG charlses" więc go pokierowałem że buga tu się nie pisze? ;O

Nie oszukujmy się - mogłeś dać raport.. ale ty lubisz posty nabijac i sie w moda bawic

userbarcopy.png

Opublikowano

jak dziala harles dajcie link:)

zrób coś pożytecznego dla forum i idź w pizdu, wchodzę rano na kompa z kawunią i czytam twoje idiotyzmy -.- google nie gryzą, a nawet jakbyś znalazł to z twoim IQ wątpię żebyś coś zrobił z nim.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...