Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skin Janna

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem złoto w 5vs5, zagrałem 6 rankedów z czego 4 wygrałem pisałem do supportu i odpowiedzieli mi że trzeba mieć 5 gier zagranych nie ważne czy win czy lose.

I skina do janny nie mam :/ Co zrobić pisać do supportu czy co ?

W 5vs5 było 1506 elo Server Nordic

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Masz avek itd.?

Na EuW jakiś czas temu było info nt. tego skina, coś, że przez jakieś problemy nie przyznali...

Opublikowano

michnik co kurwa pierdolisz jak sie nie znasz -.- sam osobiście pisałem do supportu i odpisali że: "Rozegranych musisz mieć przynajmniej 5 gier, niezależnie od wyniku jaki uzyskałeś, czy były to gry przegrane bądź wygrane musi być ich 5." Jakoś tak mi odpisano...

Avek mam srebrny :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Skin janny nikt niema o jest zbugowany narazie potem ci dadza

Chyba ty jesteś zbugowany jakiś jak takie pierdoły gadasz.. wczoraj o 19:00 już miałem skina.56614063568072950400.png

Opublikowano

@up :

No to sie ciesz bo większość jeszcze nie ma... niby jakieś "problemy"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Jeśli nie masz obramówki,avatara albo obramówki na profilu no to nie będziesz miał Janny,its simple. A jak masz do poczekać wystarczy...

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@2up: Problemy to oni mieli wczoraj o 21. Do dziś wieczora dostałem normalnie skin janny, ale tak na marginesie nic ciekawego on sobą nie reprezentuje.

League of Legends

Opublikowano

@up: eh... -.- Nie rozumiesz że nie muszę mieć 5 wygranych ? Można kurwa pisać 2 razy i jeszcze to nie dotrze ja pierdole -.-

Pisałem do supportu w sprawie wygranych przed resetem. I odpisano mi że wystarczy zagranych 5 meczy ! Niezależnie czy jest to wygrana czy nie. W team 5vs5 Top Elo było 1506...

Pisać do supportu w sprawie ze skinem czy nie ?

Już nie ważne sprawę rozwiązuję.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

michnik co kurwa pierdolisz jak sie nie znasz -.- sam osobiście pisałem do supportu i odpisali że: "Rozegranych musisz mieć przynajmniej 5 gier, niezależnie od wyniku jaki uzyskałeś, czy były to gry przegrane bądź wygrane musi być ich 5." Jakoś tak mi odpisano...

Avek mam srebrny :/

Masz dowod? Jakis screen lub cokolwiek? Nie widze, to panuj nad slowami... to nie twoje podworko.

Gracze, którzy dołączyli do zespołu pierwszego sierpnia, lub później, będą musieli wygrać co najmniej 5 meczy z tą drużyną w odpowiedniej kolejce (3v3 lub 5v5), jeżeli chcą kwalifikować się do odpowiednich nagród.
http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/nagrody-w-sezonie-drugim-i-zmiany-w-rankingach

Uznaje informacje ktore "istnieja", a nie bo ktos powiedzial. Daj screen z wiadomoscia lub inny dowod to mozemy podyskutowac. Nawet jesli to prawda co mowisz to nie moj problem ze teraz sobie zaprzeczaja wiec nie wybuchaj bo to nikomu nie imponuje.

Zreszta, skoro wiesz najlepiej to po co pytasz a forum?

Opublikowano

Ja mialem przyznane elo po 10 rozegranych rankedach nwm jak wy i co piszecie !:)

Ja mialem przyznane elo po 10 rozegranych rankedach nwm jak wy i co piszecie !:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...