Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 pytanka ^^

Quarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was dwa pytanka... pierwsze to jaki polecacie mikrofon(ew. Słuchafony+ mikro) żeby bardzo dobrze było mnie słychać. Limit: poniżej 400zł.

Drugie pytanie to dlaczego jak gram w jakąś gre np. Black Ops 2 gram sobie normalnie i nagle gra mi się minimalizuje, a potem robi to automatycznie...

Jest to bardzo denerwujący problem bo jak dzisiaj np. miałem dobrą akcje bo mogłem zabić 6 z lkm to zabiłem tylko 1 bo gra mi się zminimalizowała i nic nie widziałem ... -,-

Mam nadzieje że mi pomożecie ^^

Wypowiedzi nagradzam, a za rozwiązanie problemu z minimalizowaniem daje limit lików + 5 gwiazdek w profilu. (cenie to tak wysoko dlatego że mam już tego dość...)

Ps. Minimalizuje mi się w każdej grze, nawet kiedy oglądam film i kliknę 2 razy by mieć full screen to zaraz mi powraca do małego okienka.

Dziękuje. Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Samson gomic

2. Masz jakiś program który chce sięzaktualizować i daje o tym znać, ja tak miałem jak chciał się itunes zaktualizować

mg7k04q.jpg

Opublikowano

gtrack kosztuje ponad 400 zł, czytaj ze zrozumieniem.

Kup najpierw słuchawki, a potem mikrofon. Mikrofony w słuchawkach są chujowe i nadają sie jedynie do gadania np skype

mg7k04q.jpg

Opublikowano

A więc kupiłem zwykły mikrofon za 40 zł w euro rtv i jest git ;D

Minimalizowanie było chyba przez to że cały czas chciało mi jave zaktualizować...

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...