Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YesMan [No-Wl] [No Premium] Zapraszamy!

majo77777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YesMan

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami, oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaniechać poszukiwań i zacząć świetnie się bawić w świecie YesMan!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz Świat.

Świat widziany oczami YesMan'a, a wiec...

(...) Wyruszaamy...

Coś o Nas:

Jesteśmy puki co małą społecznością, złożoną z kilkunastu osób, lecz bardzo zdeterminowanych

i uważamy ze wspólnymi silami możemy dojść naprawdę daleko. Nasz Team powstał w 2008 r. z nadzieja ze kiedyś będziemy naprawdę potężna społecznością zdolna zabić nawet największą nudę, dzielić się naszymi wspaniałymi przeżyciami związanymi z bajkowym światem YesMan i zawsze mając to czego pragniesz...

Dołącz do naszego Teamu, aby zasmakować prawdziwego życia YesMan'a

"Nie sztuka jest być YesMan'em, lecz sztuka jest rozumieć ich

przeznaczenie i cieszyć się każda chwila wśród nich..."

Zapraszamy Cię również na nasz serwer TeamSpeak 3, gdzie będziesz miał okazje

poznać członków jak i głównych przedstawicieli YesMan. Każdy u nas ma równe prawa

i każdego tak samo wysłuchamy, jeśli zajdzie taka potrzeba. Pamiętaj zawsze możesz liczyć

na nasza pomoc.

Yes Man ~ Powiedz nam TAK!

Pozdrawia Majo.

DANE SERWERÓW:

Serwer Minecraft

- Rodzaj: Survival + Wojny GIldi

- Serwer Adres: yesman.csrv.pl

- Liczba Słotów: 20

- No Whitelist

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Serwer Team Speak

-Serwer Adres: yesman.pl

-Ilosc Slotow: 500

Serwer Counter-Strike 1.6 [FFA+BF2]

- Rodzaj: Free For All + Battlefield 2 Mod

- Serwer Adres: 176.9.82.66:27041

- Liczba Słotów: 16 + 1 dla HLTV

- Platforma Steam & Non Steam

Opublikowano

Specjalnie zakładam tu konto, żeby to napisać..

Serwer gówniany nie obrażając gówna. NIE POLECAM NIKOMU, admin praktycznie cały czas afkuje i w dupie ma server, ile czasu ludzie musieli go prosić zeby wkoncu po obietnicach zrobić jebany admin shop ? -.- a nie wspomne o tym, że kurwa ten srev jest postawiony na szynce 9 osób i lagi.. tpuje w jakies sciany i umierasz albo pietro niżej + admin ma to oczywiscie w dupie i itemów nie odda :) bo ja sobie to wymysliłem, chuj że miałem w skrzynce 200 diaxów, ale robiłem cąły ten cyrk żeby wyłudzić 25 ?

Weź pomyśl choć ja i tak wiem że po prostu mu sie logów nie chcialo sprawdzić. z poważaniem Talon (never again)

Opublikowano

KomboFree hmm mam pytanie podaj mi 1 serwer na którym by ci oddali itemy za napisanie ze zginołeś kiedyś tam i coś tam zniknęło ci który by ci to zwrócił to będę zdziwiony a twoje zachowanie sięga no niestety ale niskiego poziomu.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ża na innych serverach nikt mi nic NIE MUSI oddawać bo mają silnik który potrafi utrzymać 10 osób o.0

Gracze jeśli chcecie tu grać, grajcie. Niestety realia tego servera sa takie, że od godz 18 laguje bardzo (bo jest 9 osób online o.0).

Aha i admin ciągle afkuje, wiec nie liczcie na pomoc.

Poniżej poziomu to jest ten server :) Daj head admina Grothorkowi on wszystko ogarniał i zmniejsz sloty do 5.

Aha i jest to opinia obiektywna, nic sobie nie wymyśliłem, ale nie musicie mi wcale wierzyć, wejdzcie na serva i sami zobaczcie :)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ża na innych serverach nikt mi nic NIE MUSI oddawać bo mają silnik który potrafi utrzymać 10 osób o.0

Gracze jeśli chcecie tu grać, grajcie. Niestety realia tego servera sa takie, że od godz 18 laguje bardzo (bo jest 9 osób online o.0).

Aha i admin ciągle afkuje, wiec nie liczcie na pomoc.

Poniżej poziomu to jest ten server :) Daj head admina Grothorkowi on wszystko ogarniał i zmniejsz sloty do 5.

Aha i jest to opinia obiektywna, nic sobie nie wymyśliłem, ale nie musicie mi wcale wierzyć, wejdzcie na serva i sami zobaczcie :)

masz pojecie na temat serwerów?

bo nei sadze serwer działa na silniku bukkit jak 98% serwerów minecraft zoptymalizowany jest poprawnie jak minecraft zawsze sa małe problemy ale zawsze pracujemy nad korektami zamiast nam bruździć to porostu naucz się prowadzić sam serwer? i sobie tam placz;]

Opublikowano

masz pojecie na temat serwerów?

bo nei sadze serwer działa na silniku bukkit jak 98% serwerów minecraft zoptymalizowany jest poprawnie jak minecraft zawsze sa małe problemy ale zawsze pracujemy nad korektami zamiast nam bruździć to porostu naucz się prowadzić sam serwer? i sobie tam placz;]

Jakby tak bylo to 98% serverów = gówno :] weź już nie pluj, bo grałem na multum serverów z 40 slotów bez lagów, i nie pierdol, że tu płacze tylko odpowiadam na twoje zajebiste nic nie wnoszące riposty. Idz stawiać takie servy do mongolii tam na pewno nie bd ci "płakać".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...