Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki czołg na CW/ESL itp. ?

FeHnE

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki czo?g na CW/ESL itp ?

• HT USA
      19
    • HT ZSSR
      27
    • TD ZSSR
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heee. :D A jest jakaś możliwość zdjęcia tego ? Jakby co nie dawaj mi kolejnego ostrzeżenia tylko albo odpowiedz jak normalny człowiek lub usuń i napisz na PW

Opublikowano

Heee. :D A jest jakaś możliwość zdjęcia tego ? Jakby co nie dawaj mi kolejnego ostrzeżenia tylko albo odpowiedz jak normalny człowiek lub usuń i napisz na PW

Jestem Kidem ja ci nie dam %, bo nie mogę xD Ja tylko wysyłam Raporty ;)

Dobra koniec tego Offtopu. Coś chcesz pisz na PW na pewno pomogę ^_^

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kurde gram tak i gram... Z jednej strony zagrał bym Ruskimi KW-1s a z drugiej wole Francje LT :D

Francja LT to najtrudniejsze czołgi w grze lepiej na początek grać HT żeby się przyzwyczaić do magazynka

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Francja LT to najtrudniejsze czołgi w grze lepiej na początek grać HT żeby się przyzwyczaić do magazynka

Przyzwyczajać ?? Raczej nauczyć się go wykorzystywać i "brać gąsienica za pas" ^_^

Jak ci się po farci i wróg nie zwróci na ciebie uwagi to niezły DMG możesz w bitwie zrobić.

No ale raz na jakiś czas jakiś ogarnięty gracz się znajdzie i najpierw ciebie rozwala. =/

Pozdrawiam!!

@Edit:

aha.. ja jestem za USA ZSSR

Masz dylemat ?? IS-4 czy IS-7 ??

Lepszy na CW jest IS-7 bo mobilniejszy ;) A na ESL nie ma 10 klasy

x

Opublikowano

A dobry był by pomysł jakbym tak poszedł w Niemcy HT w Maus i zamiast zarabiać PzIV ( podobnież do dupy tier po nerfie ) to kupił bym sobie T-25 i by było git ?

Proszę opinie co do tej nacji.

Opublikowano

hmm E100 na goldzie i życie staje się przyjemniejsze :)

Z medów na cw są często brane baty i 62

z HT is7/ e5/ e4/ a potem zależnie od mapy pozostałe 10 :)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Jak wczoraj oglądałem filmiki z CW to w każdym meczu były 2-4 Maus/ 2-4 E100 /

Co do USA HT myślę tak nad tym nowym drzewkiem. Dzisiaj pobiorę tego patha i zobaczymy, a po za tym to mam mam taki pomysł żeby iść w USA HT tnz w Maus i zamiast w razie czego zarabiać PzIV to bym sobie kupił T-25. Dobry to pomysł ?

Opublikowano

Eeeeeh... widzę że hejterzy się zlecieli .

Grałem T-25 taki sobie.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...