Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PigMine [Survival+Frakcje] [40slot] [0 Lagow] [Rangi] [WojnyGildii] [PomocnaAdministracja] Zapraszamy :)

Muras98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbije :) zobaczymy jak tam Administracja oraz serwer się spisuje..

A tak na boku czy macie full Team ? :)

Pograłem od wczoraj 1:00 do dzisiaj 14:00 i taka moja opinia :

Serwer taki sobie... Administracji brak w trudnych sytuacjach ludzie nie dadzą wyjść ze spawnu.. zabijają kogo popadnie nawet ludzi którzy rzeczy nie mają raz mnie zabili wiele itemków poszło.. ^_^

To jedno a teraz 2 ludzie hackują na każdym kroku używają Nodusa itp.. np taki Kokosz3... Takie super zabezpieczenia ma ten serwer.. :(

Z początku zapowiadało się fajnie Admin miły itp.. ale teraz Oh.. nie mam słów serwer na którym głównie grają 11 latki oraz 12 latki

Admini spoko ale brak ogarniającego Admina.. oraz technika pluginów... Jeśli szybko coś z tym nie zrobicie takie będą opinie :( a szkoda bo to serwer który może zaistnieć ^_^ Tak na boku : Jeśli chcecie jakąś pomoc przy pilnowaniu serwera oraz szukacie technika pluginów lub kogoś kto wam pomoże jestem chętny.. Ale to już wasza decyzja... bo jak widzę nie zbyt te pluginy działają poprawnie.

Ps: Ja nie hejtuje tylko piszę jak jest na serwerze do tej pory..

A tutaj załączam ScreenShoty

Kokosz chwalący się Nodusem.. niestety nie udało mi się zrobić ss jak latał...

http://zapodaj.net/7...28ce83.png.html

Tutaj jak wyszedłem ze spawna co mnie spotkało.. parę razy ^^

http://zapodaj.net/8...5b8726.png.html

Tutaj kolejne ss pokazu Nodusa Kokoszka

http://zapodaj.net/9...e6d1da.png.html

Tutaj pan Kokosz nawet Nodusa nie umie ustawić... :P

http://zapodaj.net/c...577fad.png.html

A tutaj pokaz liczby graczy ale to nie to.. tylko pokaz czy jakiś Administrator pilnuje serwera jak widać żaden :( i jest taki nie ogar..

http://zapodaj.net/i...a00c3b21269.png

Serwer ma tą przyszłość !!!! tylko trzeba by jakiegoś ogarniętego Administratora/Moderatora lub technika co ogarnie pluginy oraz serwer od rana do wieczora.. Zastanówcie się.. :)

Administracja jest ogarnięta :P oraz miła ale jest jej za mało 1 Administrator wgl nie wchodzi :( Więc nie zbyt mi się widzi taki Team. ^_^

Co do modyfikowania pluginów jako technik oraz pilnowania serwera jako Moderator zawsze chętny jak coś pisz gg: 43054642 :)

Bo Factions nie zbyt ustawiony.. :P

image.png

Opublikowano

Wiem dziekuje za opinie postaram wgrac anticheat ale to ze administracja jest nieogarnieta to trocszke moze przesada hmmm ? :* ;d dziekiz a opinie.

ale wiesz admin nie moze siedziec tez caly dzien ;./

Opublikowano

kurwa salafija inde sofija to moja mimija on daredija hostafiduse nie no tak na boku to bendzie fajny serwer bo gralem i gracza sie podobal i mi tesz ":D

ZOFIA KARTOFIJA nie no czuje sie jak meszczyzna

panna kotta hmmmm kocham WAS MILI MOIIIIIIIIIII

MAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbkMAMAMAMIAIJDiafsijfnjfnshjdfewuncenhcriuesnhfbvirhvybierhbgucycebsgecrbdvsithsdyfdsyuybfsyfyhbtvsdytbk

A DZIEN DZIS CALY NA NIEEEEEEEE YHYMMMM

LUPJE SIEBIE

Opublikowano

@ref

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...