Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki samochód do pościgów i wyścigów?

zxdcvg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie szukam samochodu po pościgów i wyścigów. Zastanawiam sie nad kupnem BMW M3 GTR E46 do wyscigów i Mustang Boss 302 "69 do pościgów. Proszę o podpowiedź czy warto kupić te auta czy możę warto kupić coś innego? :D

Opublikowano

Polecałbym Ci dołożyć do Bossa 302'12 na pościgi i Murcielago LP650-4 Roadster na wyścigi, najlepsze auta za IGC w swoim fachu.

Opublikowano

Wyścigi - L'ghini Murcielago Roadster

Pościgi - Ford Mustang Boss 302 '12 lub '69 (ale '12 lepsze do pościgów, to w ogóle jeden z najlepszych wozów w grze do pościgów)

Opublikowano

No ale te auta które wymieniliście są dość drogę i bym musiał jeszcze sporo na nie zbierać;/ no ale sie jeszcze zastanowię:D dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Lepiej dozbierać, najgorzej utknąć ze średnim autem bo się odechciewa zarabiać na lepsze.

Ale ni każdy musi jeździć samochodem klasy S. Ja osobiście częściej jeżdżę Evo X bo mi się podoba i świetnie mi się nim jeździ (nikt nie musi się z tym zgadzać).

Witam tak jak w temacie szukam samochodu po pościgów i wyścigów. Zastanawiam sie nad kupnem BMW M3 GTR E46 do wyscigów i Mustang Boss 302 "69 do pościgów. Proszę o podpowiedź czy warto kupić te auta czy możę warto kupić coś innego? :D

Zgaduję, że dysponujesz 1,5 mln IGC. Osobiście polecę ci Lotusa Europe S, jak dla mnie prowadzi się za ostro bo wolę jeździć szerokimi łukami ale tobie może się spodobać. Poza tym to taki mniejszy LFA do 200 rozpędza się ładnie, dalej to różnie bywa. M3 jest dość uniwersalna ale prędkości maksymalnej nie masz szans rozwinąć bez nitra. Do pościgów doradzę w zależności jak lubisz jeździć. Jeśli wolisz unikać stłuczek to M6 lub Panamera Turbo, prowadzą się pewnie i ładnie reagują. Natomiast jeśli nie szczędzisz wozu możesz wziąć Boss'a, którym bez problemu możesz się przepychać.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Zgadzam się z wypowiedzią benq10r UP

Do wyścigów dobry jest Europa S

Do pościgów dobry jest Mustang Boss '12

Oczywiście to też kwestia umiejętności kierowcy i tuningu samochodu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...