Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiddler i nadwyzka armat

pycek1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

podziele sie z wami wiedza na temat pewnego programu ktory umozliwia wrzucenie wiecej niz max liczba armat na elicie czyli jasno mowiac wiecej niz 105 armat

zeby to zrobic potrzeba :

Fiddler <-- google

oraz ciut armatek elitarnych i innych 30f czy admiralskich

osobiscie moj max jaki zrobilem to 118 armat

sposob tego dzialania jest taki jak na filmiku youtube "135 cannons on ship"

tylko ze niemozna tego filmiku spowolnic

dzialanie fiddlera:

najpierw przekladamy dziala na skladnice

potttttttttttt patrzymy w Fiddler cos ala serwer czyli to bedzie takie cos np "pl1.seafight.com/index.es?action=internalShipyard&subact=Storage"

wyrzucamy inne linki poza tym naszym . potem na dole naciskamy by zostalo z pauzowane czyli to bedzie mala ikonka T na czerwono

gdy to zrobimy wskakujemy do skladnicy i naciskamy na strzalki << armat 30f - 50 f - 55f - 60f czy admiralskich wazne by byl z kazdego pokoleji na strzalki wcisnac .

wracamy do fiddlera i mamy nowe zadania ktore so z pauzowane wiec wciskamy 2x na literke czerowno T na dole a potem u gory Resume

moze sie udac za 1 podejsciem ,

liczcie po wykonaniu tego zadania armaty byc mzoe macie nadwyzke mimo ze pisze 105 to macie ich wiecej . poprostu zobaczcie ze moze byc ich wiecej na pokladzie

nie czepiac sie ortow itd . niemam humoru na Piepszeniu o Polszy .

milego bugowania poniewarz po relogu te amraty nadal sa ;]

mile widziane podziekowania

Opublikowano

jakis typ wsadzil chyba 255 max co widzialem

btw pycek moze jednak sie wysilisz troche i opiszesz dokladnie krok po kroku jak to zrobic

no to 255 to juz good + 120 z pokladó to calkiem niezle

Opublikowano

gówno prawda turasy lataja na takich botach ze do mnie ostatnio salwa z 50k poszla a jakoś żaden z nich bana jeszcze nie wylapal

bany same sie nie rozdaja, jak nikt cie nie zaraportuje to nie dostaniesz ale na serwerach pl czy globalnych bym uwazal

Opublikowano

bany same sie nie rozdaja, jak nikt cie nie zaraportuje to nie dostaniesz ale na serwerach pl czy globalnych bym uwazal

jask by tak bany dawali to za szarpelka tez ja jakos ciagle latalem z szarpelkim i nie dostalem a nie trudno sie bylo zdziwic jak kajka wyjezdza z salwa 7-8k z szarpnela i ciagle wali tak

Opublikowano

to jak tyle mozna wyciagac??

ja mam 4 lvl i elitke duza i wale max po 1500 dmg a mam 6 pokladow i w nich armaty jeszcze dodatkowo.

Opublikowano

ja tam mam 21 lvl elity + 10 pokladow+ szrapnel+ oko + kasztel sekstans+ 5% szkód z perga i strzały moje dochodzą do 26 kafli bez niczego

a jak tam dodam poklad dzialowy, prochownice i 27 elity to te 30 kafli leci bez zadnych bugow itp.

Tylko wtedy z 30 mozna wyciaganc na 50 :P

Opublikowano

ja tam mam 21 lvl elity + 10 pokladow+ szrapnel+ oko + kasztel sekstans+ 5% szkód z perga i strzały moje dochodzą do 26 kafli bez niczego

a jak tam dodam poklad dzialowy, prochownice i 27 elity to te 30 kafli leci bez zadnych bugow itp.

Tylko wtedy z 30 mozna wyciaganc na 50 :P

szczesze to g***o mnie to obchodzi co ty tam masz bo ja moja elitka na 5lvlu sam wsadze ci salwe za 30k i to bez zadnych dodatkow

btw czy armaty regenerujace strzelaja tez zwyklymi kulami?

Opublikowano

ale jest kicha bo obczailem ten system ale nie moge sie zalogowac na mape ze 185 armatami ^^

EDIT: postaram sie wykonac ten sam myk ale jak bede zalogowany na mapie bo jest jakies zabezpieczenie i z duza iloscia armat nie da sie na ta mape wejsc

Opublikowano

"szczesze to g***o mnie to obchodzi co ty tam masz bo ja moja elitka na 5lvlu sam wsadze ci salwe za 30k i to bez zadnych dodatkow

btw czy armaty regenerujace strzelaja tez zwyklymi kulami?"

1. Jesteś idiotą bez bugów i hacków nie dasz rady tyle wyciągnąc

2.Jesteś mega idiotą pytając się czy z reperujących da się strzelać zwykłymi kulami

Opublikowano

1. Jesteś idiotą bez bugów i hacków nie dasz rady tyle wyciągnąc

2.Jesteś mega idiotą pytając się czy z reperujących da się strzelać zwykłymi kulami

bez wydawania kasy na ta niby "darmowa" gre sam bys tyle nie wyciagna a co do regenerujacych armat to nigdy tego nie testowalem wiec pytam

ale jestem pewny, ze trzeba byc mega idiota zeby nie umiec uzywac opcji "cytuj" na forum

Opublikowano

działa elegancko masz + ;)

nie tak do konca bo mozesz sie zalogowac na mape z max 135 armatami a bedac juz zalogowanym ten bug nie dziala chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...