Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Blokady HS odblokowującą Cheat Engine

Mikr CS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar napisać własnego cheata. Muszę znaleść adresy, jednak HS mi wyłącza grę od razu jak wykryje CE. Znacie jakieś obejścia odblokowujące CE?

space-core-o.gif

Opublikowano

Nie wiem czy mam w 100% racje ale twierdzę że w CE nie napiszesz żagnego hacka bo to już jest gotowy program do hakowania ;p. Na metinie PL CE nie działa już dawano, sam kiedyś się tym bawiłem i kopiował eq tylko wizualnie... No chyba że chodzi ci o privy, tam nie wiem jak z tym jest ale na PLu już dawno nie dziala i nie ma blokady która to ominie. Prawda przykra ale trzeba się pogodzić ;p

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

Nie wiem czy mam w 100% racje ale twierdzę że w CE nie napiszesz żagnego hacka bo to już jest gotowy program do hakowania ;p. Na metinie PL CE nie działa już dawano, sam kiedyś się tym bawiłem i kopiował eq tylko wizualnie... No chyba że chodzi ci o privy, tam nie wiem jak z tym jest ale na PLu już dawno nie dziala i nie ma blokady która to ominie. Prawda przykra ale trzeba się pogodzić ;p

Uprzejmie, puknij się w łeb. Nie jestem tak głupi. Chcę znaleść adresy żeby potem w C++ napisać cheat. I nie piszesz w temacie.

Ok, a zna ktoś jakiś program do szukania adresów. Prosty, nie taki zaawansowany jak OllyDbg

space-core-o.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...