Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja pobiła go za polską flage! 11.11.12

RydeR_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzicz, kurwa. ja byłem na chwilkę w Poznaniu - tam spokojnie, z klasą, wszyscy fajnie uśmiechnięci, były nawet srające konie, a tutaj? małpy, dzicz, tylko dać takim wybieg i niech się sami pozabijają.

@edit

tak widzę że to z 2011, ale tak samo było teraz, nic się nie zmieniło, w zeszłym roku także akurat byłem w Poznaniu, a ta dzicz we warszawie robiła rozpierdol

Opublikowano

żałosne dzieciaki nawet dat nie potrafią odczytać, ciekawi mnie ko tu fałszuje historię przedstawiając wydarzenia z przed roku jako aktualne !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

mój błąd dostałem ten film w linku od kolegi!

ps. @Robem nie wyzywaj od 'żałosnych dzieciaków' jak nie wiesz z kim piszesz bo w przeciwieństwie do ciebie mam bardzo udane życie prywatne a twierdze tak po twojej aktywności na forum i ilości postów.

ps2. ile ty wgl masz sam lat 16 i myślisz że jesteś kox? nie masz prawa mi ubliżać od dzieciaków bo mnie nie znasz a 'dzieciakiem' już dawno nie jestem!

pozdro!

edit1: to że film jest z roku 2011 to nic nie zmienia bo takie rzeczy dzieją się nadal!

Opublikowano

ps2. ile ty wgl masz sam lat 16 i myślisz że jesteś kox? nie masz prawa mi ubliżać od dzieciaków bo mnie nie znasz a 'dzieciakiem' już dawno nie jestem!

Jak używasz takich słów to już Cię określa o niskim poziomie Twojej wypowiedzi i wieku ;)

@top

Część tych z policji była trochę dłużej w wojsku dlatego niektórzy są tacy ostrzy w stosunku do normalnych ludzi.

Opublikowano

Jak używasz takich słów to już Cię określa o niskim poziomie Twojej wypowiedzi i wieku ;)

trochę masz racje ale przyznaj sam jak można kogoś oceniać nie znając tej osoby tak jak on to zrobił!

ps. UP@ skoro mi nie wierzysz co do wieku to masz problem. bo mi to lata i nie muszę nikomu nic udowadniać! :)

ps2. nauczcie się nie oceniać innych przez kable! bo kiedyś może być tak że 6latek więcej przeżył i więcej wie o życiu niż wy dobijając do 30!

Opublikowano

poważny człowiek opiera się na faktach a nie publikuje plotki, sieje propagandę nieprawdziwymi informacjami, dla ciebie to może tylko błąd ale sens wypowiedzi i przekleństwa nie świadczą o twojej kulturze w żaden sposób...

jeśli ty nazywasz ubliżaniem stwierdzenie ze jesteś żałosny dzieciak to jednak świadczy że dorosły nie jesteś, jak tak to strasznie, dziecko bierzesz do siebie

czepiasz się mojego życia prywatnego i aktywności na forum, a może to właśnie moja praca na trzy zmiany i przy komputerze umożliwia mi czynny udział w życiu nie tylko tego forum

w przeciwieństwie do ciebie, sam zarabiam na siebie a nie wysłuchuję skomleń "dorosłych" którzy gdyby nie rodzice nawet komputera czy o dostępie do internetu mogli by sobie pomarzyć, a swiat widzą poprzez hasła JP

p.s. a kto cię pytał dziecko o wiek , dla mnie na 100% jesteś dziecko i nic nie przeżyłeś poza tym czym sie przechwalają koledzy i co widzisz w mediach. spróbuj zgadnąć wiek, podpowiem ci ze w twoim wieku, moich "gównianych i szczenięcych lat" widywałem jeszcze wojska radzieckie i czołgi na polskich ulicach

wracając do tematu, jedyne co się dziś słyszy po święcie to próby wzniecenia bójek i podżegania do niepokojów. sam byłem świadkiem próby ataku na policję, a potem czytałem wypowiedzi tych samych osób jak to zostały zaatakowane przez patrol policji i namawiali do odwetu. i to są "polacy"...

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

poważny człowiek opiera się na faktach a nie publikuje plotki, sieje propagandę nieprawdziwymi informacjami, dla ciebie to może tylko błąd ale sens wypowiedzi i przekleństwa nie świadczą o twojej kulturze w żaden sposób...

jeśli ty nazywasz ubliżaniem stwierdzenie ze jesteś żałosny dzieciak to jednak świadczy że dorosły nie jesteś, jak tak to strasznie, dziecko bierzesz do siebie

czepiasz się mojego życia prywatnego i aktywności na forum, a może to właśnie moja praca na trzy zmiany i przy komputerze umożliwia mi czynny udział w życiu nie tylko tego forum

w przeciwieństwie do ciebie, sam zarabiam na siebie a nie wysłuchuję skomleń "dorosłych" którzy gdyby nie rodzice nawet komputera czy o dostępie do internetu mogli by sobie pomarzyć, a swiat widzą poprzez hasła JP

p.s. a kto cię pytał dziecko o wiek , dla mnie na 100% jesteś dziecko i nic nie przeżyłeś poza tym czym sie przechwalają koledzy i co widzisz w mediach. spróbuj zgadnąć wiek, podpowiem ci ze w twoim wieku, moich "gównianych i szczenięcych lat" widywałem jeszcze wojska radzieckie i czołgi na polskich ulicach

myślisz że sam pozjadałeś wszystkie rozumy i przeżyłeś już wszystko! niestety zasmucę cię że nie masz racji! chwalisz się że pracujesz! o! ale ty musisz być dojrzały! czym ty się chwalisz że pracujesz? ja w wieku 16 lat już zasuwałem po szkole do pracy by zarobić na siebie bo w domu się nie przelewało! że jestem dzieciny to jest tylko i wyłącznie mój problem i nikomu nic do tego! więc jak już pisałem nie oceniaj książki po okładce bo kiedyś ktoś cie oceni i zobaczysz że nie jest to miłe!

edit1: z mojej strony tyle na dziś! żegnam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...