Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spam i procenty.

Menober

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Temat kieruje głównie do barycza.

Ostatnio na MPCforum szerzy się spam przez ProNosWorld. Ludzie piszą po 100 razy głupie pytania typu : Jak się zarejestrować, da się expić itp a jest przecież kuzwa napisane. Marselo nałożył na mój post 5% za "spam" Ale koleś co się głupio pyta nawet 1% nie dostał. To ma być sprawiedliwość?!

Kieruje pytanie do barycza ponieważ nie mogę do ciebie wysłać wiadomości. Nie wiem co z tą skrzynką.

To ma być sprawiedliwe? Ja dostaje procenty za to że jestem normalnym userem, a te multikonta latają po forum i spamią mimo że jest Wyraźnie napisane: Privy i są odpowiedzi.

Żądam zniesienia mi tych 5%. -.-'

Ostrzeżenie dodane przez Marselo za Podnieś o 5% w [Tutorial]Jak zagrać na ProNosWorld.

Dano 5 procent

spam

I to już nie pierwsza taka sytuacja .

Opublikowano

jak pewnie wiesz byłem modem ....

Mam również pewne zastrzeżenia do pracy GM'ów.

Nie wiem jak powinno być ale moim zdaniem ten dajacy ostrzeżenie powinien w jakiś sposób powiadomić o tym innych.

NP. ja , raportuje z 3-4 razy jednego posta bo nie wiem czy jest dany ten warn za post ,, dzięki, like "...

Brayczku, również liczę na częściowe wyjaśnienia

ps. Taki temat nie tu tylko w sugestiach lub pw/gg/skype/ts itd

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Ja jestem zdania, ze warto o takich sprawach rozmawiać.

menober niestety nie mogę kwestionować warnów przełozonych, bo GM jest wyzszy ranga jak moderator czyli ja, bo mam takie uprawnienie. Musisz iść z tym do Marselo. Ogólnie mam zamysł, żeby zamknąć na jakiś czas Privy i je doadnie wyczyścic i ponadawać warny, ale nie mam aktualnie na to czasu. Na pawno niedługo się tym zajmę ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

barycz, a co byś powiedział na to , aby ogólnie nadać warny i już zamknąć ten temat?

Wiem że kokosz pisał ,, zakaz rozkazu z pisaniem w tematach zbiorowych '' czy coś takiego a to chyba właśnie taki temat,

Jak znajdziesz czas to oczywiście oczyść ten badziewny temat tylko licz się z tym że dział pomniejszy się o 2-3 osoby bo nabiorą już 100% ;)

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Mnie tylko boli że przez takie rozdawanie warnów na prawo i lewo cierpią niewinni userzy. Nigdy nie widziałem na mpc marselo, dopiero teraz go poznałem i nałożył mi 5% za nic. A tamci spamerzy są bezkarni.

Opublikowano

Zdjąłem. Privy wywalony do kosza. Odnoście privów piszcie nowe tematy. Łatwiej mi sprawować nad nimi pieczę ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...