Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knopersmt2[pl][hamachi]

pawel1907

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj chcial bym was zaprosic na prywatny serwer knopersMt2 opis serwera:

Juz ON

Raty 1000%( exp drop kasa)

Nowy NPC z eq do 50 levela

NPC z fryzurami

NPC z bosami

U rybaka znajdziecie szakty itp

Dajemy Konika wystarczy (Poprosic ;p)

Mila atmosfera

Nie trzeba Ulepszaczy

Codziennie eventy(Konkursy)

(tylko trzeba napisac kto co chce i jaki level posiada)

Strona do forum downloadu i rejstracji:

http://knopmt2.dbv.pl/news.php

(zeby sie zarejstrowac musisz byc polaczony do Hamachi oto sieci:

knopersMt2

knopersMt2-2

knopersMt2-3

knopersMt2-4

Haslo do wszystkich sieci to: knopers

Kontakt (GG):

BamBi 2396196

Knop 16266097

Zapraszamy I Zyczymy Milej Gry I zabawy

Opublikowano

Serw fajny GM miły daje eq+9 nowy NPC przywolanie bossów 0 yangmetki tak samo ale jest jeden problem piszą ze ON GM tez a mi blad wyskkuje wdf???

Opublikowano

Ci co napisali ze to Zpmt2 to cwaniaku postaw wlasny serwer napewno ci nei pojdzie na twoim kompie lol2

Natomiast co do serwa to narazie nei wyrabiam z czasem zeby ulepszyc serwa w 100% ale obiecuje ze to zrobie w jak najszybszym czasie.

Przepraszam za jakiekolwiek problemy z rejstracja i serwerem ale cos hamahi mi sie wylacza i nei wiem czemu moze poradzicie cos;p;d

Opublikowano

Moze napiszesz w jakich godzinach serw bedzie dzialal??? a tak wogole to ten serwer jest do... super normalny GM co zadko sie zdarza(nie jakis neOkid) gra sie fajnie polecam.

Opublikowano

alchemik moze ty jestes jednym z tych nobow ktorzy chca wszystko a jak nie dostaja to robia wszystko zeby gre utrudnic. GM fajny chlop gra sie tez fajnie. Ale niestety gra wymaga kultury co gdzie niegdzie komu brakuje jej i ma problemy pozniej

Opublikowano

Grałem na PiterMt2 miałem 85lv eq +9 i za to ze jakaś panna mnie wnerwiała i ze gm dawał złodzieja itp rożne itemy na +70 i powiedziałem swoje to mi lvl zmniejszy i zaczął kozaczyć NIE POLECAM

ban.gif

Opublikowano

Shadok ma racje a to nei jest pitermt2 jak jestes slepy alchemik tylko knop i nigdy nie gralem na pitermt2 jak juz ci o to chodzi i sa nowe npc jak cos i req wszystko jest

Opublikowano

to na hamachi:

[00:11:08] [Czubol^^ - 5.73.37.128]

serv off?

[00:11:22]

dzisiaj go chyba nie wlaczali

[00:11:30] [Czubol^^ - 5.73.37.128]

kur

[00:11:38]

no kur

[00:11:45] [Czubol^^ - 5.73.37.128]

wa xD

[00:12:03]

no wa xD

[00:12:21] [Czubol^^ - 5.73.37.128]

ja chce kur wa grac

[00:12:25] [Fedi - 5.178.51.149]

ja tez

[00:12:34]

i ja

Wlacz serwa

Opublikowano

Spoko serv GZ umysłu GM'a

Widzialem jak bil typka jakiegos sure za to ze mu chyba jakies kd +2 z metka zabral

Naprawde gz

Gm lazi w hwangu i z syrkiem i all bije

Opublikowano

Lenik to byl gm moj kuzyn a on jest ciota i juz nei ma gm pozbyl sie go i teraz wszystko jest ok codziennie dajemy metki bosy jakei ludzie zechca eventow nei robimy bo tylko lagauje serwa a na eventy nikt cie chodzi eventy beda zawsze w miescie lub poza ;p;d Przepraszamy za jakiekolwiek utrudnienia i problemy

Zapraszamy Do Gry Zyczymy Milej Zabawy Pozdro GhostRider ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ga niechce sie albo nie umie . - to bzdura servery prywatne są dla zabawy Ga ustawiają takie a nie inne raty ze względu na swoje poglądy . Niektórym graczom może się to nie podobać ale innym owszem .

Zróbcie własny server i ustawiajcie i się przekonacie ile zabiera czasu zmiana czego kolwiek .

Wiem , że chcesz daj 5 :D

Gość Mounthains
Opublikowano

Reklama niezgodna ze wzorem. Zamykam

nie masz linków w code

spol i skan + launcher i skan

kontakt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...