Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] League of Legends Helper Too - przydatny pomocnik w LoL'u

JasientofPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha on jeszcze pokazuję gdzie są przeciwnicy to chyba nie legalne.

Czyli on pokazujesz?

@imho przydatne są te 2 pierwsze opcje, reszta dla mnie jest zbędna

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak mnie zastanawia skąd oni wiedzą ze ktoś używa tego typu wspomagaczy ? Mają to gdzieś w logach czy przeciwnicy widzą jak to używamy ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uwielbiam jak wypowiadaja sie osoby ktore ledwo wiedza jak korzystac z przeglądarki.

Bana nie da sie dostac za ten program poniewaz nie ingeruje w zaden sposob w serwer gry.

Ingeruje jedynie w pliki klienta, posiada funkcje ktore nie sa "hackami" jednak "wspomagaczami".

Przewiduje gdzie moze pojsc wrog, Zapamietuje gdzie wrog postawil warda (TYLKO JESLI bylo widac jak go stawia), Dodaje Timery Junglowe TYLKO jesli widziane bylo na mapce "znikniecie" znacznika jungli. Tak naprawde pokazuje to co wszyscy wiedza, jednak pomaga w taki sposob ze nie trzeba o tym pamietac.

Pozdrawiam niedowiarkow.

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć

mam problem gdyż kiedy sie loguje wybieram LOLHT lite (Global) wyskakuje error "Klasa niezarejesttrowana"

co zrobić ?

Opublikowano

Uwielbiam jak wypowiadaja sie osoby ktore ledwo wiedza jak korzystac z przeglądarki.

Bana nie da sie dostac za ten program poniewaz nie ingeruje w zaden sposob w serwer gry.

Ingeruje jedynie w pliki klienta, posiada funkcje ktore nie sa "hackami" jednak "wspomagaczami".

Przewiduje gdzie moze pojsc wrog, Zapamietuje gdzie wrog postawil warda (TYLKO JESLI bylo widac jak go stawia), Dodaje Timery Junglowe TYLKO jesli widziane bylo na mapce "znikniecie" znacznika jungli. Tak naprawde pokazuje to co wszyscy wiedza, jednak pomaga w taki sposob ze nie trzeba o tym pamietac.

Pozdrawiam niedowiarkow.

Żaden hack nie ingeruje w serwer gry tylko najwyzej w informacje do niego wysylane/odbierane. Za ingerowanie w serwer to sie do paki idzie.

Kilka odpowiedzi na nurtujace Was pytania:

1. Nie jest to legalne.

2. Jest wykrywalne (kolega UP dostal perma)

3. Jeśli juz chcecie ryzykowac proponuje zalozyc nowe, swieze konto - mniej strat bedzie w razie wpadki.

4. TAK, ingeruje w proces gry (gdyby nie ingerowal to byscie nie widzieli nawet 1 dodatkowego pixela na ekranie)

Opublikowano

Cześć

mam problem gdyż kiedy sie loguje wybieram LOLHT lite (Global) wyskakuje error "Klasa niezarejesttrowana"

co zrobić ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

-Last Hit Marker - Podświetla nam miniony, które możemy zlasthitować(nie wlicza krytów tylko bazowe ad)

-Ultimate Marker - Podświetla cel na niebiesko, gdy możemy go zabić max. mocą ulta a na zielono, gdy możemy go zabić minimalną mocą ulti

Te dwie funkcje mnie zainteresowały, ale mam co do nich pytania...

Najpierw last hit marker- Czy chodzi tutaj o bazowe AD czy bazowe z itemami?

A co do ultimate marker czy wlicza to arrmor/mr przeciwnika?

Opublikowano

Za to nie ma bana... To helper tool jak BoL czy LoLSkins, Riot tego nie wykryje, po prostu uznają nas za prosa :DDD

@up; podejrzewam że przy tym pierwszym wlicza pełne AD z itemami, jedynie nie uwzględnia uderzenia krytycznego.

Co do drugiego to raczej nie uwzględnia resistów.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

-Last Hit Marker - Podświetla nam miniony, które możemy zlasthitować(nie wlicza krytów tylko bazowe ad)

-Ultimate Marker - Podświetla cel na niebiesko, gdy możemy go zabić max. mocą ulta a na zielono, gdy możemy go zabić minimalną mocą ulti

Te dwie funkcje mnie zainteresowały, ale mam co do nich pytania...

Najpierw last hit marker- Czy chodzi tutaj o bazowe AD czy bazowe z itemami?

A co do ultimate marker czy wlicza to arrmor/mr przeciwnika?

Autorze tematu odpowiesz? Na moje pytanie lub ktoś inny? A i jeszcze da się włączyć tylko te dwie opcje??? Jak ktoś odpowie na te pytania dokładnie to like + 5 na kanale

Opublikowano

Za to nie ma bana... To helper tool jak BoL czy LoLSkins, Riot tego nie wykryje, po prostu uznają nas za prosa :DDD

@up; podejrzewam że przy tym pierwszym wlicza pełne AD z itemami, jedynie nie uwzględnia uderzenia krytycznego.

Co do drugiego to raczej nie uwzględnia resistów.

Nie ma bana? Ja widziałem enemy grzybki teema. Więc nie wiem czy to takie legalne.

Opublikowano

Nie ma bana? Ja widziałem enemy grzybki teema. Więc nie wiem czy to takie legalne.

Ale powiedz mi kto Ci takie cos wykryje . ;)

Mam pytanko . Z każdym patchem trzeba wgrywać od nowa?

Opublikowano

podbijam jak ? :D

ZAREJESTRUJCIE SIĘ DEB*LE! No ile można...

@topic, fajna rzecz, już ściągam. Wątpię czy za to jest ban ;_;

u2q6.jpg

Opublikowano

ZAREJESTRUJCIE SIĘ DEB*LE! No ile można...

@topic, fajna rzecz, już ściągam. Wątpię czy za to jest ban ;_;

tempaku , jestem zajestrowany ^^ i mi ten syf wyskakuje ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...