Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRYWATNY SERVER S&F!

H5N1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdemu raczej tak laguje bo jak chcę uruchomić karczmę to muszę czekać 3-5 sekund.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Napewno beda to dopracowywac. Dodawanie pkt w staty to tylko marnowanie czasu. To nic Ci nie da, ze pisze, ze masz wiecej. Wejdzie sb na zrodlo (podane w 1 poscie) tam autor wypisuje co jest i w ilu procentach skonczone.

Opublikowano

Staty przydają się w arenie ;)

Chociaż i tak nie dostajemy honoru ;(

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

@UP i 2UP Szkoda mi was. Tam gra od cholery niemcow ktorzy caly czas pracuja nad ty mserwerem. Pisalem kilka postow wyrzej zebyscie sie zapoznali z tematem zrodlowym zanim napiszencie taka glupote. Jak nie bylo serwera to byscie sie zesrali zeby powstal. Co 2-3 tyg byl teamt czy jest juz jakis priv ? Teraz gdy wyszedl oczekujecie nagle zeby tam kurwa wszystko bylo sprawne...

Opublikowano

Wszyscy którzy piszą teksty typu "lagi w h*j, ale gówno,itp" ogarnijcie się:) H@ serwera,dostali pliki które są pełne bugów,więc muszą je naprawić,może to trwać tydzień,miesiąc a nawet rok:) Poprawianie bugów takiej gry nie jest łatwe:)Znając życie gdyby wy dostalibyście taką ilość plików,nawet jednej rzeczy nie zdołaliście by zrobić:) Może nie jestem informatykiem,hakerem. Ale wiem na czym to polega, tysiące linijek kodu,szukanie błędów itp:) Więc zastanówcie się zanim napiszecie:D Ja osobiście,jako że jest to 1 priv SF Doceniam go, chociaż nie działa sklep i staty.

Opublikowano

Nareście coś ruszyło :) Myślę że ogarną te wszystkie błędy i będzie dobrze. Powodzenia ;)

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Opublikowano

@up nie , pewnie coś robią.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

wszystko działa ale sa straszne lagi... nie można nic kupic.... lipnie ze nie po polsku.... ale ogolnie gratuluje za serva

Nastepny....

Aby spolszczyc ten serwer nalezy wejsc w opcje. Na dole masz takie flagi panstw. Klikasz na flage polski. Trudne ?

Opublikowano

Nastepny....

Aby spolszczyc ten serwer nalezy wejsc w opcje. Na dole masz takie flagi panstw. Klikasz na flage polski. Trudne ?

wiem juz znalazlem thx i sory za spam.... a wiadomo juz kiedy bd można kupować itemki?

Opublikowano

@UP

Nie wiadomo,pliki serwerowe nie są w 100% uzupełnione i mają wiele bugów:) H@ serwera pewnie pracuje nad plikami:)

Opublikowano

dno..

warta sam sie wlacza

build to juz wogule porazka

brak karczmy

brak pvp

masakra

karczma jest tylko trzeba kila razy kliknac

pvp to samo

Opublikowano

To co wy wypisuje jest bez sensu!!! Powstał 1 priv a wy od razu byście chcieli kupowanie ja to się ciesze że wgl coś powstaje, bo chyba pracują nie. a tak przy okazji wam też się awanturniczość nie odnawia ?

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...