Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRYWATNY SERVER S&F!

H5N1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj znalazlem linka do serwera sf w prawdzie jest po angielsku i nie sprawdzilem czy wszystko dziala ale co tam macie linka

http://s1.sfgamen.com/

PS: Jeżeli sie podoba poproszę o lajka :D

Znalazłem to tutaj

http://www.elitepvpers.com/forum/browsergames/2208080-shakes-fidget-sfgamen-alpha-private-server.html

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę laguje ale jest PRO!

1500grzybków na start !!!

POLECAM!

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Lvl można wbijać ;) Ale nic kupować nie można ;//

Maiy musisz z 4 razy kliknac w samą karczmę wtedy Ci daje zadania ;) Bierz po 2minutach. ;) Mniej avki a doświadczenia tyle samo ;) Zawsze Ci 1hp zostanie :D

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Moze to udoskonala. A mozna wiedziec gdzie to znalazles ?

@Edit Heh, wlazlem do lochow na 3 lvlu podczas karczmy. Nie da sie nic kupowac, gdy dostalem item z lochow odrazu mi zniknal z eq, w sklepie z bronia mialem jakies cos niewidzialne, dodajace po 55555 kazdej staty =))

Opublikowano

Moze to udoskonala. A mozna wiedziec gdzie to znalazles ?

@Edit Heh, wlazlem do lochow na 3 lvlu podczas karczmy. Nie da sie nic kupowac, gdy dostalem item z lochow odrazu mi zniknal z eq, w sklepie z bronia mialem jakies cos niewidzialne, dodajace po 55555 kazdej staty =))

Znalazlem to tutaj:

http://www.elitepvpers.com/forum/browsergames/2208080-shakes-fidget-sfgamen-alpha-private-server.html

Czy da się akceptować email ? i czy wogule dostaję się ackeptacje na linka>

NIe trzeba nic aktywować (przynajmniej ja nic nie aktywowalem):

Opublikowano

Wolę chyba poczekać jeszcze z pół roku aż wyjdzie serwer bez bugów będzie dużo lepsza gra ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

szkoda, że serwer tak mocno zamula i jest niedopracowany, ALE skoro pojawił się ten serwer to myślę, że to już kwestia miesiąca (góra dwóch) kiedy pojawią się kolejne, lepsze i bardziej dopracowane serwery

Opublikowano

Powiem tak serwer jest spoko ^^ lecz jest wiele bugów mi np: nie chce odpalić wgl karczma i nie wiem czemu ale dobre jest to że jest 1500 grzybków na start ^^

Opublikowano

Jak będą itemki i koszty cech będą rosły, a nie stały to serwer ma szanse na sukces. Fajna odskocznia od prawdziwego sfgame, na którym lvl wbijam w 2 tygodnie

Edit. W opcjach można sobie ustawić język polski

baner.png

Opublikowano

ZAJEBISTE, Ale bugi są w zbrojowni i nie da się kupować.

Jak ktoś chce do mojej Gildi Polskiej to pisać : MietowyDzem

Opublikowano

mi sie udalo zarejestrowac za 1 razem ale... dlaczego jak kupie np gryfosmoka albo dostane itemek z lochow to go nei moge zalozyc ani go w ekwipunku nie mam a gryfosmok mi sie nawet nie pokazuje... kurde a bym sobie pogral bardzo :D

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...