Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie All Z Mpc

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiszcie chociaż że to MY zorbiliśmy niektóre poradniki! Zeciarz i Trebusik... Kopiujecie wszystko na swoje fora i podpisujecie się że to wy to zrobiliście... Nie wstyd? Takie larwy powinno się tępić...

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Okropne lamy trebusik nazeka na cybucha i placze na filmikach ze mu servy kradnie a w swoich filmikach daje linki od kamera i jeszcze oczywiscie by me ... Zrobil serwa i sprzedaje konta na allegro i jeszcze ta laama sprzedaje pliki serwerowe ktorych by nie zobaczyla bez tego forum ...

wakow9.png
Opublikowano

Nie chcemy tutaj, cybucha, zeciarza i trebusika,

Patrzcie, przez nich odszedl jeden z lepszych "PanZagłady", i usunął all swoje Tuty

Ja mam jego tuty na kompie, ale ich nie rozprowadzam -.-

PS:

Dostałem bana na 48 godzin za wygłoszenie wlasnej opini?

Pokarzcie mi gdzie w regulaminie jest opisane ze nie mozna tego robić, to zrobie wam upload kazdego pliku jaki chcecie na jakim chcecie hoscie

#DO Admina

Zróbcie coś z nimi

Opublikowano

niepotrzebnie zwracacie na ich uwage , jak oni maja wlasne forum i kompiuja all , to po co zwracacie uwage na to , przez to wiecej osob bedzie zainteresowanym tych ich forum , a jakby nikt nie zwracal uwagi to nikt by tam nie zagladal , wiec szkodliwosc prawie zadna.

Opublikowano
niepotrzebnie zwracacie na ich uwage , jak oni maja wlasne forum i kompiuja all , to po co zwracacie uwage na to , przez to wiecej osob bedzie zainteresowanym tych ich forum , a jakby nikt nie zwracal uwagi to nikt by tam nie zagladal , wiec szkodliwosc prawie zadna.

Zgadzam sie

Temat do usuniecia

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz Dodali Na Stronie:

Wszelkie prawa zastrzeżone. Jakiekolwiek kopiowanie fragmentów tej strony na inne serwisy bez zgody właściciela mpcforum.pl zabronione.

Czyli Jak Cos Skopiuja To Beda Mieli PRZEJEBANE

@EDIT Teraz Moga Miec Podanie Do Sadu Za Kopiowanie Rzeczy Z Innych Stron

I Co Moderatorzy Spodobalo Wam Sie Zbanowanie Mnie Za Odrobine Prawdy??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...