Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z MT2DivineWorld

pokor021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:

Wczoraj zinstalowalem Metka2 Divine World i caly czas pisze ze mam wylaczone CH i nie moge sie zalogowac na metinie co jest ? [Pytalem sie kumpla czy on ma wylaczone CH] Nie ma ;/ Co jest ?

HelpMe...

Opublikowano

spatchowalem i dalej lipa . myslalem tez ze moze to byc ze jakiegos programa nie ma ale jest net.framework czy co ale jest wszystko [To chyba glebasz rozkmina]

Opublikowano

spatchowalem i dalej lipa . myslalem tez ze moze to byc ze jakiegos programa nie ma ale jest net.framework czy co ale jest wszystko [To chyba glebasz rozkmina]

reinstal klienta.

a moze serwer close jest?

Opublikowano

serwer wlasnie dziala pytalem sie kilku znajomych niewiem co sie dzieje a metka 2 pl nie trzeba zeby dzialalo ? reinstal robilem ze 5 razy ;P

Opublikowano

Czy jest w stanie ktos pomuc juz wiele opcji probowalem i na nic ;/ Z tego co widzialem to wiele osob ma z tym problemy mam win xp neta z neostraty livebox mam neta na dwuch kompach w przegladarce wszystko moge robic [ogladac filmy,sciagac,faceboki,naszeklasy itp] jesli chodzi o gry online nie moge grac ;/ [np: CS,Metin2 prywatne] i nwm co robic dzwonilem do ludzi z neostrady mowia ze wszystko wporzadku [A nie jest !!!] Anty wirus nie blokuje zapora tez nie blokuje patrzylem tez cos na stronie liveboxa(

http://192.168.1.1/)ale tam tez wydaje sie wszystko.Jak podlaczam neta bezprzewodowego to jest Wszystko wporzadku moge grac normalnie PROSZE O POMOC ! jak by ktos cos wiedzial o tym co sie dzieje. Bo dzieja sie bardzo straszne rzeczy Z gory Dzieki :unsure:

Jeśli cos jeszcze potrzebujecie do pomocy piszcie;]Dokladna nazwa Livebox-77E7

Opublikowano

Czy jest w stanie ktos pomuc juz wiele opcji probowalem i na nic ;/ Z tego co widzialem to wiele osob ma z tym problemy mam win xp neta z neostraty livebox mam neta na dwuch kompach w przegladarce wszystko moge robic [ogladac filmy,sciagac,faceboki,naszeklasy itp] jesli chodzi o gry online nie moge grac ;/ [np: CS,Metin2 prywatne] i nwm co robic dzwonilem do ludzi z neostrady mowia ze wszystko wporzadku [A nie jest !!!] Anty wirus nie blokuje zapora tez nie blokuje patrzylem tez cos na stronie liveboxa(

http://192.168.1.1/)ale tam tez wydaje sie wszystko.Jak podlaczam neta bezprzewodowego to jest Wszystko wporzadku moge grac normalnie PROSZE O POMOC ! jak by ktos cos wiedzial o tym co sie dzieje. Bo dzieja sie bardzo straszne rzeczy Z gory Dzieki :unsure:

Jeśli cos jeszcze potrzebujecie do pomocy piszcie;]Dokladna nazwa Livebox-77E7

cytuję :)

"Jak podlaczam neta bezprzewodowego to jest Wszystko wporzadku moge grac normalnie"

to nie możesz tak zrobić i będzie po problemie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...