Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Trainerem.Gdy klikam luch pokazuje mi się rexignation 1.1 tam wybieram unpacked_dekaron i klikam launch.Komputer coś wczytuje a potem pojawia się komunikat brak odpowiedzi.No i tak mogę sobie czekać do zasranej śmierci.Co mam zrobić pomóżcie?

P.S Mój brat ma takie same hacki i śmiga mu jak ta lala

Opublikowano

A żeby przez CE to trzeba NO-XIGN 1.01 czy jak? Bo jak ja tego NO-XIGN odpalam to wyskakuje okienko Dekaron Process Created i nic się nie dzieje.Co z tym zrobić?? Rexignation mi się zawiesza gdybyś mówił że przez rexigna trzeba

Opublikowano

Jeśli będzie mi się chciało to wieczorem zrobię trainer ,poczekaj. A jeśli nie chcesz czekać to wejdź w temat o 2moons 5.1.5 HACK PACK i pobierz moje haxy.

segita.png
Opublikowano

Shinset założyłem ten temat po to żeby mi ktoś wytłumaczył dokładniej bo tam to tylko siekiera motyka.A co do tego Trainera CHaos to byłoby mi bardzo przyjemnie gdybyś poświęcił trochę czasu na zrobienie tego bo sam nie umiem.I czy mógłbyś go wkleić w tym temacie? Czy będziesz zakładał nowy?

Opublikowano

Omg...

Wybacz ale robienie hacków w CE to jest najprostsze co można zrobić...

Jeżeli nie umiesz to poczytaj poradniki na temat CE i dopiero wtedy za to się bierz...

To nie miało Cię obrazić, ale hacki w CE bierze się na logike a nie na konkretny sposób...

16435562.jpg
Opublikowano

dobra nie obraź sie ale jak mówie że nie rozumiem to nie a ty chyba jesteś aby pomagać no nie??A propos hackow to o której będą?

Opublikowano

Ale rozumiesz że tego prościej się nie da wytłumaczyć niż jest w temacie ?

Jeżeli bardzo chcesz to zrobić napisz JUTRO po 15.00 na gg 7317979

16435562.jpg
Opublikowano

shinset ja do domu wracam o 17:00 bo tak kończe prace więc nie moge o 15 napisać.A ty nie mogł byś wysłać hacków z baaaaaaaardzo dokładną instrukcją na [email protected]?Zawrzyj tam wszystko to co potrzebne do odpalenia hacków.Z góry dzięki i pozdro :)