Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić Assasin III czy PS2?

Clear500

Co kupic?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej PS 2

jak bys czekał do marca to Assasin juz bedzie kosztowal z 50zl albo mniej ; p, a na ps 2 se w cos pograsz innego bo co to za sens kupic gre jak nie ma naczym grac

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Lepiej PS 2

jak bys czekał do marca to Assasin juz bedzie kosztowal z 50zl albo mniej ; p, a na ps 2 se w cos pograsz innego bo co to za sens kupic gre jak nie ma naczym grac

A komputer to kurwa co? Myślisz że kupi sobie gre by popatrzeć? ja pierdole..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

PS2 nawet jak kupisz to szybko się psuje i do tego doszły by problemy z kasą na kolejne gry i ich dostępność która jest coraz mniejsza :> To nie ten sam sprzęt co kiedyś. Assasina kupuj.

Opublikowano

Xboxa 360 w wersji arcade z przerobionym softem na najnowszy i możliwością podłączenia kinecta oraz możliwością korzystania z usługi xbox live można kupić za +/- 200 zł. I najnowsze tytuły ci chodzą :) w tym W2012

fs_pc.png

Opublikowano

Daruj sobie PS2...Pograsz tylko w jakieś stare gry.Bierz AC 3

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

PS2 nawet jak kupisz to szybko się psuje i do tego doszły by problemy z kasą na kolejne gry i ich dostępność która jest coraz mniejsza :> To nie ten sam sprzęt co kiedyś. Assasina kupuj.

PS2 faktycznie szybko się psuje. Mam już je grube kilka lat i działa jak nowa.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...