Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagrywanie meczy lol.

SuchCio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wzieło mnie na nagrywanie takich różnych let's playi . Chodzi mi o takie na zywo a nie replaye.

Normalnie mam tak z 60 fpsow . Wlaczylem frapsa zjadlo i mam z 30... (To juz tnie.. a nikt nie chce lagow ogladac). Slyszalem o Camtasii zabiera ona mniej fpsów? Czy moze mam jeszcze cos innego wykombinować? Z góry thx.

Opublikowano

Camtasia troche mniej zjada ale traci na jakości...

Spróbuj Bandicamem

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Bandi o ile pamietam on ma na gorze napis tej swojej stronki (Chyba, najlepiej zeby go nie bylo..). A jak z tymi fpsami i jakascią dokładniej?

Opublikowano

Bandi o ile pamietam on ma na gorze napis tej swojej stronki (Chyba, najlepiej zeby go nie bylo..). A jak z tymi fpsami i jakascią dokładniej?

Camtasia dobrze nagrywa, nie zabiera aż tyle miejsca, a pliki ważą rozsądną liczbę a nie kilkanaście GB w Frapsie :)

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz napisu "Bandicam.com" bo pewnie nie masz zamiaru kupić pełnej wersji a nie chcesz pokazywać ludziom że miasz triala bandicama bo przecież to jest "ośmieszenie się" to camtasia =.=

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Jak masz wooden pcta to nie zależnie czym nagrasz i tak fpsy spadną. Musisz zainwestować w maszynę, bądź LoL Replay i wtedy coś kombinować.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Zmniejsz sobie jakości , postaci , otoczenia itd to ci podskoczą fpsy , jak dla mnie Fraps najlepszy program do nagrywania . Z własnych doświadczeń wiem , że Camtasia zjada więcej fpsów niż Fraps .

Jak już chces wybierać Camtasia vs Bandicam , to ja ci polecam Camtasie , zdecydowanie .

Opublikowano

Zainstaluj sobie LoL recorder i po meczu odtwówrz nagranie i nagrywaj je frapsem albo czym tam chcesz to nie bedziesz miał problemu z fpsami podczas meczu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma lepszego programu od frapsa do nagrywania, mogą być jedynie podobnych gabarytów, np: taki Action, mało znany program, leczy jeden z lepszych do nagrywania LoL'a jeśli ma się słabszy komputer i fraps nie uciągnie, w nim nawet Ci z 60 klatek nie spadnie.

Link

Jeśli chcesz zobaczyć jakość wideo tego programu, to napisz na PW, podam Ci linki do moich Video z YouTube.

Opublikowano

Ej tak nie na temat... jeżeli chcesz to możemy nagrywać razem Lets Playe bo ja zawsze chciałem ale nie miałem kiedy.

Opublikowano

Dxtory jest spoko, podobnie do Frapsa, może bardziej rozbudowane, ale filmy ważą niesamowicie dużo, nawet więcej niż w Frapsie.

Opublikowano

Aby nagrywać lola trzeba mieś sprzęt nawet jak uda ci się nagrać w 60 fps to będą ścinki więc musiał byś zainwestować w lepszy sprzęt albo grać na low

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Mirillis Action! Ten program działa cuda.... nagrywam bf3 frapsem to mam 10-20fps a Action! ciągnie to wszystko na 30-40 przy tej samej jakości :)

Opublikowano

Mirillis Action! Ten program działa cuda.... nagrywam bf3 frapsem to mam 10-20fps a Action! ciągnie to wszystko na 30-40 przy tej samej jakości :)

Action! nie nagrywa LoLa (tylko czarny ekran jest) przynajmniej u mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...