Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XenoxMT2 - Serwer off, Czy to już koniec legendy ?

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapewne tak.legenda?! tak chyba legenda Navicatu ^.^ na serwer nie zaglądałem od początku wakacji więc zbytnio nie wiem czy na stałe ten syf jest wyłączony

DR5ChPt.png

Opublikowano

Moim zdaniem, wyłączenie tego serwa by im sie nie opłacało. Cały czas zarabiają kase z is, a o to im chodzi...

Nom. Moim zdaniem usuwają bugi zeby nie nabijac is tylko słac smsy :), mógłbyś też atak.

Opublikowano

Haha do czego niby tam dojść ?? Do 250lvl w 3dni niecałe ?? dojść do eq 250lvl w tydzień niecały ?? Jeśli chcesz wiedzieć grałem tam przed wakacjami i wiem jak było serwer zaczął upadać już nawet wtedy wciągle offy team eq rozdawał itp.

Nie czaruj.

Opublikowano

pierdolisz tak bo do niczego nie doszedłeś frajrze :)

hm no tak pewnie ty doszłeś ;] ja doszłem do 200lvl'a bo więcej nie potrzebowałem bo miałem eq na 1 lvl full navi za free dostałem od GM'a (nie podam nicku) za to że ... znalazłem go w m2 0.1.07.12r ;3 i biłem po 29kk bez kryta xD

DR5ChPt.png

Opublikowano

hm no tak pewnie ty doszłeś ;] ja doszłem do 200lvl'a bo więcej nie potrzebowałem bo miałem eq na 1 lvl full navi za free dostałem od GM'a (nie podam nicku) za to że ... znalazłem go w m2 0.1.07.12r ;3 i biłem po 29kk bez kryta xD

pierdolic to ja tez moge :)) dostałem itemek od GM za to ze go poprosiłem,waliłem po 90kk bez kryta :)) pocisk konkretny :)

Opublikowano

pierdolic to ja tez moge :)) dostałem itemek od GM za to ze go poprosiłem,waliłem po 90kk bez kryta :)) pocisk konkretny :)

nie musisz wierzyć ważne że ja to wiem... gdzieś na forum jest temat z eq navi (na handlu)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Hejterek czy mi się zdaję ?? Gdybyś wiedział były kiedyś takie eventy ,koleś jeden mi nawet pokazał item od GM więc nie pierdol i lepiej skończ.

Ale to był chyba jeden przypadek ...

Nie czaruj.

Opublikowano

Hejterek czy mi się zdaję ?? Gdybyś wiedział były kiedyś takie eventy ,koleś jeden mi nawet pokazał item od GM więc nie pierdol i lepiej skończ.

Ale to był chyba jeden przypadek ...

no moze i jest navi ?? ale widocznie jestes taką pizda gdzie koles ma z navii bo lizal mu dupe to Ty wymiekasz juz :)

Opublikowano

wiecie co. widze, ze wy tylko tu domysly potraficie snuc. Macie jakies argumenty na potwierdzenie swoich slow? nie widze, wiec nie piszcie glupot wyssanych z palca. Czytalem tematy i w lutym bylo to samo. serwer chwile przestal dzialac , ludzie zrobili afere i jakas wytrwal do dzisiaj. Wiec spokojnie, opanujcie sie i czekajcie. Naprawia bugi bedzie smigal :)

Opublikowano

no moze i jest navi ?? ale widocznie jestes taką pizda gdzie koles ma z navii bo lizal mu dupe to Ty wymiekasz juz :)

Pizdą to ty jesteś szmatą kurwo.Więc z łaski swojej zamknij ryj bo wkurwiasz ludzi.

Nie czaruj.

Opublikowano

Czytaj opis. Tak należysz do nich..

Pawemol wrzucał skrypt na mpc usuwający eq navi. Nie widziałem jeszcze nigdy kogoś kto by bił aż tyle chyba ze na 15lvlu.. Więc zamknij się! Myślisz, że fajny jesteś napiszesz dostałem eq navi i lajki polecą chcesz zaszpanować ?

Opublikowano

Czytaj opis. Tak należysz do nich..

Pawemol wrzucał skrypt na mpc usuwający eq navi. Nie widziałem jeszcze nigdy kogoś kto by bił aż tyle chyba ze na 15lvlu.. Więc zamknij się! Myślisz, że fajny jesteś napiszesz dostałem eq navi i lajki polecą chcesz zaszpanować ?

a ja mam pytanko... jaki 15lvl bije 24kk bez kryta? nie 24k tylko 24kk + że rekord serwera to 29kk + skąd masz pewność że pawelon ten skrypt dodał? od niego jego słowo jest mało istotce w morzu dowodów... nie nie chce zaszpanować tylko pokazać że ten serwer jest bez przyszłości oraz na serwerze nie ma fair play a własnie navi dostałem za event nie lizałem dupy ;_; więc zamknij się

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...