Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XenoxMT2 - Serwer off, Czy to już koniec legendy ?

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jejku,wyłączyli serwa bo muszą naprawić a tu: Serw upada!! To koniec!! Panika małych dzieci i krytyka osób którym się niespodobał serw. Jest jak jest,jeszcze nie upadł. Upaść może,owszem,jak wiele innych serwów,które bardzo lubiłem. Administratorzy byli świetni,dbali o graczy i też upadały.

Opublikowano

a ja mam pytanko... jaki 15lvl bije 24kk bez kryta? nie 24k tylko 24kk + że rekord serwera to 29kk + skąd masz pewność że pawelon ten skrypt dodał? od niego jego słowo jest mało istotce w morzu dowodów... nie nie chce zaszpanować tylko pokazać że ten serwer jest bez przyszłości oraz na serwerze nie ma fair play a własnie navi dostałem za event nie lizałem dupy ;_; więc zamknij się

Może screeny ?

Opublikowano

Najlepiej to jeszcze 10 takich tematów zrobić.

Kiedyś XenoXMT2 był najlepszym serwerem bronie i zbroje tylko byly do 145 lvl i było wszystko OK, Jak nie wprowadzili tego nowego patcha z nowymi rzeczami.

I ten bug na smocze monety koszmar GA ma wszystkich w dupie forum off a na serwie robisz co chcesz lecisz na multihacku, dmg hacku, trade hacku i nawet na Bug Queście...

Opublikowano

smieszny ten serwer kolesie buguja sm i skupuja wszystkie kd +5 jakie sa na serwie zeby potem sprzedawac na allegro a jak im brakuje to znowu buguja no nie wiem czy sie smiac czy plakac... kiedys serwer byl kozacki jak sie mialo 130 level i miesiac sie kolowalo elitarne kd +5 do broni i trzeba bylo znalesc kogos kto mi wbije u alchemika kd masy zeby miec 3x +5 a teraz 80% serwa nagle ma takie eq no nie mowcie mi ze wszyscy tak dobrze graja :) bugujecie sm a to znaczy ze ten serwer zaraz upadnie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ref

Czy sytuacja na XenoxMT2 się uspokoiła ? Pawemol ogarnął serwa? Czy działa już forum i opłaca się tam nadal grać? Czekam na wasze wypowiedzi ! :)

Opublikowano

@ref

Czy sytuacja na XenoxMT2 się uspokoiła ? Pawemol ogarnął serwa? Czy działa już forum i opłaca się tam nadal grać? Czekam na wasze wypowiedzi ! :)

Niby forum działa, ale serwer ma nadal pełno bugów. Nie opłaca się tam grać.

Opublikowano

To chyba raczej nie jest OFF4ever, bo to po prostu by im się nie opłacało. Mają stały dochód z IS, i musieliby być chyba ułomni żeby zerwać sobie stały sposób na dochód.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Teraz lepiej zagrać na nightcore niż na xenoxie gdyż praktycznie to samo i mniej bugów.

A co do xenoxa to ja tam chwilę pograłem i trochę się zawiodłem.

Opublikowano

nie opłaca sie tam grać

Zgadzam się, eq z Navii ludzie 1 lvl skile P miecze na 100+ i jeszcze cie na hita zdejmują jak masz full absy

ciekawe ile sie dorobili na tym serwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...