Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o upgrade Windowsa

Roofi16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie co do windowsa. Jeśli posiadam oryginalny windows 7 home premium to mogę pożyczyć od kolegi oryginalnego windows 8 pro upgrade i zaktualizować go na mojej 7 i moim product key'u ? Czy w tedy muszę wpisać od nowa product key windowsa 8 ?

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

to cena dla aktualizacji XP ! Vista i w7 69 zł wystarczy wejść na odpowiednią stronę i sprawdzić czy spełnia sie warunki promocji

nie ma czegoś takiego jak klucz używany na kilku komputerach no chyba że na MSDN AA albo licencja grupowa np dla firm albo szkół

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to cena dla aktualizacji XP ! Vista i w7 69 zł wystarczy wejść na odpowiednią stronę i sprawdzić czy spełnia sie warunki promocji

nie ma czegoś takiego jak klucz używany na kilku komputerach no chyba że na MSDN AA albo licencja grupowa np dla firm albo szkół

Dokladnie o to mi chodzilo, tylko ze ja placilem 129zeta za akutalizacje :|

61093c6efb.png

Opublikowano

to cena dla aktualizacji XP ! Vista i w7 69 zł

69zł kosztuje jak kupiłeś pc z windows 7 po 2 czerwca 2012, 129zł dla wszystkich użytkowników xp, vista, 7 ...

I nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi na zadane prze zemnie pytanie.

27722139c3fd37da.png
Opublikowano

jak to nie? aktualizacja masz sam kupić a nie pożyczać bo to inny klucz

masz BOX będzie aktualizacja tylko BOX , OEM tylko OEM, x32 tylko x32 , x64 tylko x64

jeśli chcemy zmienić wersje systemu należy kupić pełna wersję potrzebnego nam systemu

wszystko pisze dokładnie na stronie Microsoftu jak możesz aktualizować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...