Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze spolszczeniem..

Raito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem pobawić się na moim sprzęcie (16GB ram, 4 rdzenie, grafa 4GB) plikami MT2 na hamachi. Pytanie jest takie: jak zrobić spolszczenie i jakiego clienta muszę mieć, jeśli pliki są by oyunu (MarcoA)? Proszę o pomoc, karma/plusy lecą.

Opublikowano

Clienta musisz mieć również od marcoA. Z clienta PL wypakowujesz locale szukasz plików odpowiadających za itemy itp. Rozpakowujesz locale_OY z MarcoA wklejasz te pliki podmieniasz pakujesz i masz spolszczone po stronie clienta :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano
 http://www.mpcforum.pl/topic/125676-tuts-jak-zrobic-spolszczenie-jak-znalesc-ip-jak-pobierac-szybciej-z-chinskich-stron-tworzenie-statusu/ 

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Clienta musisz mieć również od marcoA. Z clienta PL wypakowujesz locale szukasz plików odpowiadających za itemy itp. Rozpakowujesz locale_OY z MarcoA wklejasz te pliki podmieniasz pakujesz i masz spolszczone po stronie clienta :).

Jeszcze raz, ale użyj interpunkcji, bo leci słowo za słowem i niestety zrozumieć się nie da za dużo ;D.

Edit: I chyba źle mnie zrozumieliście. Ja nie chcę spolszczać gry, tylko wejść na serwer..

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak Macie locale z PL'a i Z Plików MarcoA TO wyskakuje ERROR !@!@!@!@!@!@!@ Trzeba Samemu Pisać !

Moja Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...