Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Święto Niepodległości 11.11

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy ja piszę że się nie bał itp?

Jestem Patriotą. Ale jeśli miałbym tam iść, to nie po to żeby się ponapierdalać i powyzywać policję, jak połowa osób która tam jest.

Zresztą, nie kłóćmy się. To do niczego nie prowadzi ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

mogłeś z Komorowskim iść < 3

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ludzie. Nie ma co owijać w bawełnę. 11 Listopada to data o pewnym znaczeniu dla wielu ludzi, ale to jak jest obchodzone to wstyd na cały świat.

Ludzie tłuką się po mordach, organizują bezcelowe demonstracje, a część idzie tam po to by się"ponapierdalać".

Nie mówcie, że tak nie jest bo to jest po prostu widoczne gołym okiem i bezsensowne jest temu zaprzeczać. Nie mamy dumy narodowej, honor gdzieś znika w obliczu czegoś takiego...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@Up no właśnie zastanawiające jest to kto zgadza się na organizacje 2 róznych poglądowo grup w jednym dniu pare przecznic od siebie?

Doda tylko że Antifa na swojej stronie internetowej otwarcie mówi o tym że oni organizują marsz swój pedałow iesb aby zatrzymać marsz niepodległości, to jest paranoja i tyle. Kto sie kurwa na to zgadza to nie wiem. 3 marsze w W-awie są wszystkie dotyczą mniej wiecej tego samego, 3 inne na to spojrzenia, jedni prowokują drugich, ci się nie dają i wiadomo jak to z naszą chuliganką w Polsce jest i potem cała wina własnie na Marsz Niepodległosci. Do tego dochodzi prowokoacja ze strony psiarni i tyle na temat.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@Up no właśnie zastanawiające jest to kto zgadza się na organizacje 2 róznych poglądowo grup w jednym dniu pare przecznic od siebie?

Doda tylko że Antifa na swojej stronie internetowej otwarcie mówi o tym że oni organizują marsz swój pedałow iesb aby zatrzymać marsz niepodległości, to jest paranoja i tyle. Kto sie kurwa na to zgadza to nie wiem. 3 marsze w W-awie są wszystkie dotyczą mniej wiecej tego samego, 3 inne na to spojrzenia, jedni prowokują drugich, ci się nie dają i wiadomo jak to z naszą chuliganką w Polsce jest i potem cała wina własnie na Marsz Niepodległosci. Do tego dochodzi prowokoacja ze strony psiarni i tyle na temat.

Gdyby nie ta 'psiarnia' byś leżał gdzieś zakopany w lesie zapewne.

Źródło:FACEBOOK.

148436_450441388325940_371894805_n.jpg

OPIS:TO MY KIBOLE.

Dlatego nadal będą zwalać na kibiców ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Chcesz się wymieniać zdjęciami? Proszę bardzo...

533964_463666700351326_501605481_n.jpg

POLICJA

378537_475165942533989_2094917134_n.jpg

59479_450453434991402_1051759724_n.jpg

1xbQbvo.png

Opublikowano

za poczucie humoru masz lajka :) Ale jak widać oni też lubią prowokować ...

1xbQbvo.png

Opublikowano

Ja nie patrze na to co bylo tylko co jest . Dumny z bycia polakiem ? A bo ja wiem nikt nie zna histori polski za grosz . Niepodleglosc ? Mam to gdzies tak szczerze mowiac. Ciesze sie ze nie mieszkam w tym kraju od dziecka ale polske jako kraj lubie za krajobraz itp. nic wiecej.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...