Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Święto Niepodległości 11.11

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pewnie wiecie dzisiaj przypada święto odzyskania przez nasz piękny ale wyniszczony złymi rządami kraj. Jak go obchodzicie? Pamiętacie o wywieszeniu flag? A może udajecie się na Marsz Niepodległości? Jesteście dumni z tego że jesteście Polakami? Chciałbym poznać ile na forum mamy patriotów albo osób chociaż takich co w jakimś stopniu pamiętają o tym ważnym dla nas POLAKÓW ŚWIĘCIE.

Parę grafik, obrazków i filmów bardzo fajnie się oglądających ode mnie:

Dokument "Marsz N"

Trochę grafik:

550748_449199715140562_1933528557_n.jpg

(tapetka troche mala ale ladnie w miare sie prezentuje)

536468_474991699218080_1628857092_n.png

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Święto świętem ale polakiem to ja będę całe życie czy tego chce czy nie. Według mnie bycie patriotą kilka dni w roku nie ma sensu.

Pamiętacie o wywieszeniu flag? A może udajecie się na Marsz Niepodległości?

Tak jak pisałem według mnie to nie jest patriotyczne bo prawda jest taka, że większość ludzi idzie na marsz i wywiesza flagi z przyzwyczjenia. Ale jeśli komuś się to podoba to nie zabraniam tylko niechciałbym aby wyzywano osoby o innym/niestantardowym toku myślenia.

A mediów to ja nie rozumiem. Takie wychwalanie Piłsudskego. Rozumiem zrobił dużo dla polski ale czasami to wygląda tak jakby on sam wyzwolił poske zapominając o innych. Tymbardziej, że 8 lat później został dyktatorem.

Polakiem jest się cłe życie a nie tylko podczas świąt.

Opublikowano

Po części się zgodzę po części nie... W dzisiejszych czasach gdy na poglądy prawicowe i w ogóle temu podobne jest duża nagonka ze strony mediów i Antify ludzie po prostu nawet te Święta olewają... Wywieszanie flag kojarzy się z... Mocherami (tak sugeruję pewne osoby zasiadające w SEJMIE!!) Młodzież wstydzi się Polskości nawet podczas tak ważnego dla nas święta... Ja osobiście patriotą jestem przez cały rok ... Ale chociaż w te święto niech ludzie pokażą jak bardzo nie jest im obojętny los naszego kraju.

Pare (poki co niepewnych) odnośnie Marszu Niepodległości.

"

Docierają do nas informacje o kompletnej blokadzie głównych dróg dojazdowych do Warszawy. Czy jest w stanie ktoś to potwierdzić ?"

Paranoja - Państwo Policyjne..

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Zajebista sprawa, tylko szkoda że dużo ludzi staje się nagle wielkim patriotą na ten jeden dzień, ew. trzy po święcie, jednakże dobrze jest jak ktoś wywiesi tą flagę przy oknie. Ja akurat nie mam takiej możliwości bo mam takie okna że się nie da :P

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Szczerze? ,żeby być patriotą nie trzeba tego manifestować przez cały rok.

Jestem patriotą, który w duszy wie ,że Ojczyzna jest najważniejsza.

Nie wiem o co z tym chodzi ale to wielki problem skoro nawet Ci, którzy mają w to za przeproszeniem wyjebane i pójdą na marsz wywieszą flagę?

Moim zdaniem to tylko pokazuje ,że każdy pamięta//

ELO

1347203777-U720756.png

Opublikowano

Rozumiem każdy ma swoje zdanie. A co powiecie o tej całej "Kolorowej niepodległej" organizowanej przez środowiska homoseksualistów i Antify? Oni wprost na swojej stronie internetowej piszą że z takimi ludźmi chcącymi raz w roku pokazać jak bardzo kochają ojczyznę trzeba walczyć. Nas nazywają faszystami dlatego bo krzyczymy "Cześć i chwała Bohaterom" a ich... nazywają ludźmi którzy potrafią w sposób wesoły świętować odzyskanie niepodległości .... W tym kraju póki co może i to dziwnie zabrzmi ale tylko TV Trwam oraz internet pod tym względem (tego święta i ogółem obchodów) mówi prawdę... Przykre.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Cały rok:

-Ale w tej Polsce do dupy, ceny drogie jak cholera, ludzie bez kultury, jedna wielka dupa. Sto razy bardziej wolałbym być amerykanem niż polaczkiem. Ale tu źle...

W dniu niepodległości:

-Jestem dumny z tego że jestem Polakiem. Cieszę się że nie jestem jakimś amerykanem czy chińczykiem, jestem Polakiem!

fuck-logic.jpg

Game Over

Opublikowano

Cały rok:

-Ale w tej Polsce do dupy, ceny drogie jak cholera, ludzie bez kultury, jedna wielka dupa. Sto razy bardziej wolałbym być amerykanem niż polaczkiem. Ale tu źle...

W dniu niepodległości:

-Jestem dumny z tego że jestem Polakiem. Cieszę się że nie jestem jakimś amerykanem czy chińczykiem, jestem Polakiem!

fuck-logic.jpg

żadne FUCK LOGIC to jest proste i logiczne. My jesteśmy dumni z Polaków jako narodu który walczył do upadłego. Który się nie poddawał. Jesteśmy dumni z naszej historii i pochodzenia. Obaliliśmy komunę, mieliśmy najlepszą cięzką jazdę konna która nie przegrała walki przez 125 lat a walczyli czasem z 10x liczniejszymi oddziałami wroga. Odzyskaliśmy niepodległość. O tym trzeba pamiętać. Ceny, paliwo itd itp. to jest wina naszego wszechmocnego panującego rządu oraz tej śmiesznej Unii Komunistyczno-Europejskiej. To jest wina otaczającego nas świata a nie bohaterstwa naszych dziadków.

Pozderko

1xbQbvo.png

Opublikowano

żadne FUCK LOGIC to jest proste i logiczne. My jesteśmy dumni z Polaków jako narodu który walczył do upadłego. Który się nie poddawał. Jesteśmy dumni z naszej historii i pochodzenia. Obaliliśmy komunę, mieliśmy najlepszą cięzką jazdę konna która nie przegrała walki przez 125 lat a walczyli czasem z 10x liczniejszymi oddziałami wroga. Odzyskaliśmy niepodległość. O tym trzeba pamiętać. Ceny, paliwo itd itp. to jest wina naszego wszechmocnego panującego rządu oraz tej śmiesznej Unii Komunistyczno-Europejskiej. To jest wina otaczającego nas świata a nie bohaterstwa naszych dziadków.

Pozderko

Zgadzam się, niektórzy naprawdę są dumni z naszej historii. Ale jak słyszę tych ludzi narzekających cały rok "Jak to w tej Polsce źle", "Ale głupi kraj", a w święto niepodległości chcą być fajni to mówią jacy to są dumni z tego że są Polakami, to nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Game Over

Opublikowano

Oczywiście

flagansdap.png

SIEG HEIL

[/size][/font]

tumblr_liuzbqmmPk1qbvc38o1_250.png

@top

Nie obchodzę świąt, tym bardziej Polskich bo przypomina mi to w jakim zacofanym kraju żyję.

Możesz mieć swoje zdanie ale troche przesadziłeś chłopie. Pewnie nie przeczytałeś tego co napisałem wyżej. Nas nie obchodzi gospodarka obecnie panującego nam guru Komorowskiego i Donka który z naszego państwa zrobił kraj POlicyjny, tylko tego jak Polska jest wielce zasłużona w historii. Powtarzać się nie będę wystarczy spojrzeć 3/4 posty wyżej i tam wytłumaczyłem

Pozderko

1xbQbvo.png

Opublikowano

Jak było Euro 2012 pełno flag biało-czerwonych, tylu patriotów bo wielkie gówno piłkarskie. Święto Niepodległości i nikt jakoś nie rozwiesza tylu flag na każdym balkonie czy samochodzie...

Patrioci waleni.

Opublikowano

Dami90x

To wypierdalać do Niemiec. Co prawda Polska była i jest zacofana, ale żebyś mi tutaj z Hitlerem wyjeżdżał to przesada!

@up

Bo to nie patrioci tylko kibole/kibice, którzy myślą że są fajni/coś zdziałają wywieszając flagę. W przypadku Święta Niepodległości zalecane jest wystawienie flag.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano
Jesteście dumni z tego że jesteście Polakami?

Nie. Żadnych świąt narodowych nie obchodzę bo nie czuję się w żadnym stopniu związany z tym skrawkiem Europy :)

DOWN

Takich ludzi się zgłasza/tępi za propagowanie nazizmu. Może to im pomoże w zrozumieniu paru rzeczy :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie. Żadnych świąt narodowych nie obchodzę bo nie czuję się w żadnym stopniu związany z tym skrawkiem Europy :)

No chwała za to że normalnie to ująłeś a nie to co pewna osoba wyżej nawiązująca do flagi z pod której zginęły miliony ludzi!!

http://new.livestream.com/accounts/1782125/events/1669319

relacja na żywo z marszy jakby ktoś chciał

1xbQbvo.png

Opublikowano

A czy ktoś obchodzi święto pierwszego króla w Polsce etc. nie.

Za kilkanaście lat też już nikt nie będzie o tym pamiętał.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Dami90x

To wypierdalać do Niemiec. Co prawda Polska była i jest zacofana, ale żebyś mi tutaj z Hitlerem wyjeżdżał to przesada!

@up

Bo to nie patrioci tylko kibole/kibice, którzy myślą że są fajni/coś zdziałają wywieszając flagę. W przypadku Święta Niepodległości zalecane jest wystawienie flag.

Co do tych kibiców na Euro to chyba normalne, że tym się żyje... Gorzej jeśli ktoś pamięta o Polsce tylko właśnie podczas Euro, kiedyś Małysza czy siatkówki, a gdy trzeba uczcić śmierć osób, które oddały życie za to abyśmy mogli mówić po polsku...

Opublikowano

dziś widziałem setki ludzi, których niewidziałem nigdy na tym święcie nagle wszyscy się zrobili takimi patriotami teraz chyba występuje taka moda na pokazanie się gdzieś na przymus dla szpanu że ja tam byłem

Opublikowano

święto jak święto, nie czuje jakiejś potrzebny krzyczenia na lewo i prawo, że jestem polakiem i machania flagą... sama pamięć wg mnie wystarczy, nie ide na żaden marsz ani inne zabawy bo nie mam na to czasu

Opublikowano

Ja jestem wielkim polskim patryjotom!!!!!!!!

A to moje zasługi dla naszej ojczyzny:

- raz w roku wywieszam biało-czerwoną flagę

- przychodzę na wiece i przekrzykuję się z lewakami i pedałami z antify itp, a jak da radę przedrzeć się przez gliniarzy to i mordy poobijam, zwłaszcza 11 listopada jest świetna okazja (wtedy chyba mamy jakieś święto czy tam coś)

- piszę dużo komentarzy na onecie i youtube, zwłaszcza o Żydach i pedałach

- golę głowę na łyso

- nie słucham rocka ani metalu, bo to muzyka satanistyczna, no chyba że wybitnych przedstawicieli RAC-u, zwłaszcza Honor i Konkwista88

- na prawie każdym forum i portalu w nicku mam 14 lub 88, czym podkreślam swoje patriotyczne poglądy

- zbieram info o naszych wrogach i wysyłam na RedWatch

- nie lubię Unii Europejskiej

- nie lubię żydów, szwabów, ruskich, murzynów, cyganów, żótłków, żabojadów, makaroniarzy, angoli, a arabów lubię tylko gdy leją żydów

- nie lubię komunistów, anarchistów, trockistów, socjalistów, socjaldemokratów, socjalliberałów, liberałów, libertynów, demoliberałów, ordoliberałów, feministek, pacyfistów, hippisów, ekologów , ateistów, agnostyków, punków, metali, dredziarzy, rasta i wszystkich w długich włosach.

Szkoda tylko że ten komuch co jest teraz prezydentem Polski nie chce mi przyznać Orderu Orła Białego, ale walka trwa!!!!!!!

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

A czy ktoś obchodzi święto pierwszego króla w Polsce etc. nie.

Za kilkanaście lat też już nikt nie będzie o tym pamiętał.

Twoje pojmowanie ograniczyło się do minimum, nie żebym po tobie od razu jechał ale spójrz... 11 Listopada 1918 r. Pierwszy dzień w którym nie narzucają nam (jako rodakom) swoich poglądów, naszych dzieci nie uczą swoich języków i zwyczajów. Polska rodzi się na nowo. Nasi pra pra dziadkowie walczyli o to, ja jestem z tego dumny jako Polak!

Nie upadnie tak prędko, nie zapomną tak szybko bądź tego pewien gwarantuję Tobie to. Dużo młodych ludzi na szczęście inaczej myśli i ty i pomimo iż o tamtych czasach niewiele wie, to jednego jest przekonana na 100% - Czczą to co ich dziadkowie krwią i życiem swoich wywalczyli.

Pozdro

@UP rozumowanie typowego Lewaka, długo nad tym myślałeś? pozdrawiam - Faszysta.

Tak wygląda typowy faszysta na marszu:

15258_475118942538689_1124348587_n.jpg

184802_447573951944678_1420782289_n.jpg

1xbQbvo.png

Opublikowano

Dzieciaczek czapeczka JP, pobili go i już świętoszek.

I nie wierze, że pobici nie prowokowali swoim zachowaniem i odzywkami.\

'Bycie patriotą to szacunek dla Państwa i Policji, a nie anarchia i demoliberalne marsze.'

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Dziwny z ciebie kibic Legii... Teddy Boysów się zapytaj jak było:) albo kolegów ze stadionu bardziej kumatych od Ciebie...

Tak no dzieciak 10 letni zmyślał, w ogóle przestraszony nie był.. Ryczał tam prawie.

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...