Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Danymi Karty Kredytowej

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema, mam problem z wpisaniem danych karty kredytowej. Wpisuje wszystko dobrze i wywala błąd, że dane karty są niewłaściwe itd..

Powiedzcie mi jak to wpisać ?

Tam jest :

Cardholder's name : I co tu wpisać ? Jest to karta z mastercard, nie ma na niej żadnego imienia i nazwska, więc co tu wpisac ?

I jest tam do wpisania kod 3/4 cyfrowy. Na karcie po podpisie mam 7 cyfr, 4 cyfry i pozniej po odstępie 3 cyfry, które mam wpisac ?

I ulica itd musi być takie jak na karcie, da się sprawdzić jakoś w internecie na stronie jakichś bankow czy czegos dane z karty aby potem to samo wpisac na PSN ? Jak tak to na jakiej stronie ?

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Cardholder's name: Twoje Imię i Nazwisko

Card Security Code: CVV2 - tutaj wpisujesz 3 cyfrowy kod którym posługujesz się przy normalnych płatnościach przez internet, choć nie wszędzie jest on wymagany, są to ostatnie 3 cyfry które są na pasku koło Twojego podpisu na karcie

z tego co pamiętam to dane muszą być identyczne jak te podane w banku

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Cardholder's name: Twoje Imię i Nazwisko

Card Security Code: CVV2 - tutaj wpisujesz 3 cyfrowy kod którym posługujesz się przy normalnych płatnościach przez internet, choć nie wszędzie jest on wymagany, są to ostatnie 3 cyfry które są na pasku koło Twojego podpisu na karcie

z tego co pamiętam to dane muszą być identyczne jak te podane w banku

No to właśnie tak wszystko wpisywałem i wyskakiwał błąd, że dane są złe.

Jak sprawdzić, jakie dane były podane w banku aby później wpisać do na psn ?

Na xboxa tak samo do live trzeba było i wszystko działało a na tym psie gównianym nic nie działa.

Opublikowano

A nie da się tego jakoś ominąć ? Jakieś fałszywe dane ? I tak wyłączę to przedłużanie wiec nikomu nie ściągnie kasy z konta. Da się ?

Opublikowano

Www.fakenamegenerator.com

To na pewno działa ?

To losuje sobie losowo jakieś imiona i nazwiska itd, czy naprawdę są takie osoby ? Bo już muszę czekać 24 lub 48 z powodu zbyt wielu prób.

Nie chcę teraz się pomylić i czekać kolejne...

Opublikowano

To macie, może jakieś inne pomysły ? Czy może ta karta nie działa albo coś ? Nie można zadzwonić do Sony, żeby jakoś to nam pomogło ?

Potrzebuję to na szybko : /

Opublikowano

No i po co mi fakenamegenerator do wpisania danych w PSN skoro to sprawdza automatycznie czy jest takie konto ?

Da się to inaczej obejść ? Lub jakis pomysly jak to wpisac ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...