Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] LoL na yt, moj kanał :)

wreckk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie moi mili ! : )

Żeby nie owijać w bawełnę i nie przeciągać tego jakoś chciałbym wam zaprezentować mój kanał na YouTube.

Znajdziecie na nim Kilka serii z League Of Legends a konkretniej z: Duo Rankedów, Luźnych rozgrywek, League Of Panczo Boys ( Team ranked ) tak jak i będzie kilka filmów z turnieju Taoczina w którym moja drużyna bierze udział :) ( pierwszego filmu nie nagrałem, lecz drugi już jest. Link do Tabeli: http://challonge.com...czinturnamentv3 Mój team Panczo Boys ). Chciałbym abyście ocenili moje filmy pod względem jakości i tak wgl. ocenili co o moich filmach sądzicie.

A teraz powiem co Ja zamierzam zrobić jeszcze z moim kanałem tak jak i co źle zrobiłem :) .

Więc zacznę od tych złych rzeczy :

- W kilku pierwszych filmach jest muzyka która leciała u mnie w tle, lecz stwierdziłem ze większość z Was nie słucha rapu, hip-hopu i będzie wam to może trochę przeszkadzać więc zrezygnowałem z puszczania muzyki .

- W niektórych filmach są " Czarne Ekrany " czym spowodowane? Nie mam zielonego pojęcia ( może pomożecie z tym ? )

- Mam słaby komentarz ponieważ zaczynam dopiero nagrywać :P .

- Mam mikrofon z " słabej półki " i dlatego mnie słabo słychać.. ale to postaram sie jakoś niedługo ogarnąć. ( Jakiś oddzielny program do nagrywania glosu )

To co zamierzam wprowadzić :

- Zamierzam dodać serię z BF'a 3 tak jak i z Call of Duty BO jak i BO2 ( jak wyjdzie) i może z kilku innych gier . ( główna seria to League Of Legends )

- Mam zamiar " modernizować " moje filmy. Chodzi o lepszą jakość, może muzyczka jakaś w tle, Outro ale na to przyjdzie czas :)

- Zapewne będzie o wiele więcej nowych rzeczy ale to dojdzie z czasem :D.

- Filmy staram sie wrzucać codziennie lub co drugi dzień. :)

Chciałbym abyście ocenili pod każdym względem mój kanał na YouTube a jeżeli wam sie spodobał mój kanał jak i filmy Dajcie " Suba " ;d, łapki w góre bądź co chcecie. Naprawde mnie "kręci" nagrywanie filmów i chciałbym abyście mi pomogli. Powiedzcie co moge zrobić aby moje filmy były lepsze tak jak i chciałbym abyście może czegoś się nauczyli z tego jak ja gram, wytknęli mi błędy jakie robię. Naprawde nie zakładam tego kanału by wbić tu nie wiadomo ile widzów czy cos.. chodzi mi o to aby ktoś ocenił mój kanał i jak mu się spodobają moje filmy to niech mnie subnie ^_^ , filmy dodaje codziennie lub co drugi dzień.

Link do mojego kanału: xxx

Filmów nie będę wrzucać tutaj wszystkich bo to sensu nie ma. Wejdźcie na kanał i zobaczcie filmy, może wam coś wpadnie w oko :)

( Nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem no ale skoro nagrywam z głównie z lola i jest dział " Media " to tu napisałem ^_^ )

Pozdrawiam Was ! Mackal <3

DUPA :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...