Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]bot 3.600 na h

**Milou**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam sposób żeby zbieracić 3.600 na h . Trzeba mieć starą Fe leona i peta ze zbieraczem na x-4 ustawiamy bota żeby peta na skrzynkach latał a my skrzynie i alienki. Konfy 2 generatory (speed) 4osłony i 3 osłony w dronach i reszta laserów. I bocimy!!

Opublikowano

Coś czuję, że zyski znacznie spadną, jak teraz x graczy tam wleci:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Prawie tego nie widać że tutorial robiony na siłe! Idealnie Ci wyszedł bo nikt nie wie jak bocić, ja cały czas biłem alieny na x-1 i nie wiedziałem czemu nic nie zarabiam, ale dzięki tobie teraz już wiem jak wbijać urke! dzięki więcej takich tutków na odwal się i dla samych lajków!

Opublikowano

Siema mam sposób żeby zbieracić 3.600 na h . Trzeba mieć starą Fe leona i peta ze zbieraczem na x-4 ustawiamy bota żeby peta na skrzynkach latał a my skrzynie i alienki. Konfy 2 generatory (speed) 4osłony i 3 osłony w dronach i reszta laserów. I bocimy!!

Ić się utop...

Opublikowano

I tak idzie robić po 15k/h, przy dobrym koncie. Tylko na update PBDO trzeba by czekać.

Opublikowano

cienko, ja wyciągam 6-7k na 2 gali :P

co tak mało ja po 10-12 na kryśkach, bo przez przypadek ustawiłem w bocie na białkę:D

i 200 k biały poszło:P bo węcej nie było hahaha

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

uuu ponad 50% w dół :/ ale i tak ładnie prawie 6k na h

3:20h 12k uri jak to wyliczyles ze 6k ? moze jakies calki liczyles ? bo mi wychodzi niecale 4k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bo leonek ma 2x większe bicie(z laserów i rakiet) i 2x więcej osłon(niż powinien mieć) na pierwszej gali, przez co jest lepszy od golca tam:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...