Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Battlefield 3 Przestał działać

mikart143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem w bf3 >Podczas włączania gry wyskakuje komunikat Battlefield 3 TM przstał działać. Nie było podanego żadnego powodu dlaczego.Wiem ,żę temat był wałkowany wielo krotnie ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Pisałem również do ea , czekam na opdpowiedź aktualnie.

Próbowałem wielu rzeczy : aktualizacji PB i sterowników , reinstall kompa oraz gry , komenda do cmd też nie działa , naprawa bf3 , znaczek tm (wogóle go nie było) ,serwery no-pb , uruchomienie jako admin , oraz kilku innych , których nie pamiętam.

Intel Core 2500K

Asus Direct CU I Nvidia GTX 560

Gigabyte Z68x-UD3-B3

Internet 30 Mb/s

Ping: 22 ms

Jeśli czegoś brakuje proszę pisać.

Przepraszam za błędy ortograficzne ale piszę z telefonu.

Z góry dziękuje za pomoc.

Myślę ,że to winna sterowników bo kiedyś działało bez zarzutów . Jeśli ktoś mógłby napisać na jakich sterownikach z serii 500 gra w bf3 to bym był wdzięczny.

PS. W regedit nie mam wpisu HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/EA_GAMES/Battlefield 3

MikartPL.png

Opublikowano

Niestety nic to nie dało. Problem nadal występuje.Czy może być temu winny mój system ? System mam OEM Win 7 Home Premium 64 bit. Z dnia na dzień przestało działać. Możecie podać do live-chatu linka bo wysłałem im e-maila ale nie odpowiadają.

MikartPL.png

Opublikowano

Rozwiązanie problemu okazało się banalne.

Najpierw należy wyłączyć synchronizację z chmurą.

Usunąć katalog Battlefield 3 z Dokumentów.

Włączyć Battlefield 3 multi , coopa lub kampanie.

gdy zagramy rundkę wyłączyć.

Włączyć znowu synchronizację z chmurą i wybrać synchronizacje plików LOKALNYCH nie z sieci!!!

MikartPL.png

Opublikowano

mam ten sam problem mogl by ktos bardziej opisac te rozwiazanie gdzie to sie znajdue i w ogole z gory dziekuje

Opublikowano

mam ten sam problem mogl by ktos bardziej opisac te rozwiazanie gdzie to sie znajdue i w ogole z gory dziekuje

Masz przecież wszystko dokładnie wyjaśnione, nie wiem na czym polega twój problem. Zapraszam na PW, ale przed spróbuj poradzić sobie sam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Mam problem przy wchodzeniu na serwer,ponieważ nie uzyskuje synchronizacji plików.Kończy sie na tym ,,dołącznie do serwera" i koniec,można czekać godziny i nic.

Próbowałem już wszystkiego: deinstalacja,wyłączanie przechowywania w chmurze,naprawy instalacji.A to wszystka stało sie po aktualizacji Dogrywka czyli najnowższej

Nie wiem co robic pomocy :(.Za pomoc bede wdzięczny :).

Ps.Przed grą mam synchronizacje a gdy wchodze na serwer to jej nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...