Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy ! Ułoży mi ktoś listę zakupów ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Zaczynam grę na serverze Twierdza no i mam na starcie 2kkk i chciałbym prosić o jakąś listę co mam kupować niezbędnego żeby jak najszybciej wbić lvl ,ale tylko niezbędne rzeczy bo chcę się zmieścić w kwocie. Bardzo proszę też o plan na którym lvl mam kupować daną rzecz itd. Przydałby się także cennik ile te rzeczy kosztują na Twierdzy. Wiem ,że o dużo proszę ,ale jeżeli ktoś się zna na tym proszę o pomoc. Daję Lajki dla wszystkich odpowiedzi !

Każda Pomoc się liczy.

@Edit chcę dodać ,że mam jeszcze na start tygrę+9 więc jej nie muszę kupować :)

@Edit Gram wojem mental !!!

Opublikowano

Ja podam teraz tylko 1 item. Byle jaki Rib+9, zmieniasz bony tymi siłami ze skrzyń ucznia. Możesz na tym zarabiać, lub sobie taki 20sr+ zrobić.

Opublikowano

Smocza +9 kd+4 z bonami najlepiej pod hp wyjdzie około 750kk, ebo+9 150kk z trzema slotami, rib+9 sr. ok 30 400-500kk + byle jaka branza, nasior i buty +1/1.5 k hp to tak z 5/15 kk za sztukę, no i oczywiście żelek +9 100kk, tarcza jest dobra nawet bojowa+9 za 20/25kk, w sumie 1,57 kkk co daje 430kk na ku silne i duchowe 2/0.5-1kk.

@Edit Zapomniałbym 11 medali jak nie chcesz dropić każdy po ok. 1.5kk, po tym wszystkim bijesz 42 lvl silne masz ok. na m6-7 i lecisz z bojem na lorda, w 1h mój rekord to 52 medale, bez rękawicy.

Opublikowano

Na początek w standardowych eq + 6 do 42 sobie wbijesz bez problemowo raczej, ewentualnie bizu 2k hp kup i wtedy smocza +9, ebo +9, zelak + 9, bojowa/katna + 9, rib + 9 30 sr będzie potrzebny do 1.7kkk się zmieścisz i reszta na silne/duchowe starczy do g spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...