Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kamieniarz Oszust - Cała prawda

_ANONYMUS_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie japy/spam/offtop/zbędne info/hormony/mutację/wyractającą 3-cią rękę/kupcie mózgi/

Niepotrzebne wykreślić.

Wszystkie tematy tylko costello kamieniarz i inne pszczółki maje powinny być zamykane.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarnijcie japy/spam/offtop/zbędne info/hormony/mutację/wyractającą 3-cią rękę/kupcie mózgi/ się

:)

Niepotrzebne wykreślić.

Wszystkie tematy tylko costello kamieniarz i inne pszczółki maje powinny być zamykane.

Jak widać.. - nie są

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Jak macie donosić na siebie donosić do skarbówki to donoście, bo zachowujecie się jak dzieci którym ktoś ukradł konto i chcą SWATów wysłać.

Jebie mnie Wasz flame jak mam komuś wierzyć w tym kto jest oszustem to musi być ktoś bezstonny.

Jak tak Wam te oszustwa w dupe kolą to donieście na siebie na Policje a nie tworzycie kolejny topic do flame'u.

Opublikowano

Tak się zastanawiam..

Po co ty tak kozaczysz na tym forum i po co wgl sie wypowiadasz?

Twoja strona to

www.kbotik.pl

I ty nazywasz siebie resellerem?

Reseller, który ma darmowy szablon do strony a jego strona wygląda gorzej niż wykonana przez 7 latka.

Kamieniarz chociaż ma ładną stronę i zapłacił czy też nie bo o ile wiem to jego kolega mu to robił..

Właśnie.. kamieniarz ma kolegów, a ty ?

Więc nie wypowiadaj się na te tematy bo jesteś NIKIM jako... reseller ? o.O

Kamieniarz też miał ... hmm brzydką stron, ale się dorobił i poprawił to i owo. Jednakże ma zajebiste logo forum :ninja:

Po za tym dobijają mnie już twoje wypowiedzi...

Mój temat był odpowiedzią na oszczerstwa costello, które pisał na swoim forum. Znajdziesz je na początku pierwszego postu w moim temacie.

A przy okazji wyjawiłem coś prawdziwego (prznajmniej tyle co ja wiem) na temat costallo.

Ta pisał na swoim forum, więc ty też masz swoje to niech twój syf tam zostanie.

Myślisz, że jesteś od niego lepszy? Nie wiem czy jesteś taki święty ale moim zdaniem gdyby jego słowa były kłamstwem to byś je zignorował ewentualnie dał jakieś info na swojej stronie czy coś. Pamiętaj 18 to tylko cyferki i nic nie znaczą, niektórzy dojrzewają wcześniej a niektórzy wcale.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Kamieniarz też miał ... hmm brzydką stron, ale się dorobił i poprawił to i owo. Jednakże ma zajebiste logo forum :ninja:

Po za tym dobijają mnie już twoje wypowiedzi...

Ta pisał na swoim forum, więc ty też masz swoje to niech twój syf tam zostanie.

Myślisz, że jesteś od niego lepszy? Nie wiem czy jesteś taki święty ale moim zdaniem gdyby jego słowa były kłamstwem to byś je zignorował ewentualnie dał jakieś info na swojej stronie czy coś. Pamiętaj 18 to tylko cyferki i nic nie znaczą, niektórzy dojrzewają wcześniej a niektórzy wcale.

Mówisz o tym?

Admrevreal2e2.png

Troche czasu w photoshopie i da się zrobić ..

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Tak mi się nudziło że aż wszystko przeczytałem.

Mój błąd.

Opublikowano

Jak macie donosić na siebie donosić do skarbówki to donoście, bo zachowujecie się jak dzieci którym ktoś ukradł konto i chcą SWATów wysłać.

Jebie mnie Wasz flame jak mam komuś wierzyć w tym kto jest oszustem to musi być ktoś bezstonny.

Jak tak Wam te oszustwa w dupe kolą to donieście na siebie na Policje a nie tworzycie kolejny topic do flame'u.

Takie rzeczy to pisz do bossera bo on ma z czymś problem

Opublikowano

Takie rzeczy to pisz do bossera bo on ma z czymś problem

Czy ja komuś groziłem skarbówką?Chce tylko uświadomić niektórym coś.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Czy ja komuś groziłem skarbówką?Chce tylko uświadomić niektórym coś.

Znalazł się wielki pomocnik, który właściwie się mało na tym zna. Wyjdź proszę

Opublikowano

Uświadomić=/=Pomóc.Wiem że zawyżam poziom intelektualny tego forum i nie pasuje Ci to ale musisz się z tym pogodzić.

zakaz umieszczania linków wychodzących

Opublikowano

Uświadomić=/=Pomóc.Wiem że zawyżam poziom intelektualny tego forum i nie pasuje Ci to ale musisz się z tym pogodzić.

To najzwyklej w świecie nie wtrącaj się w cudze sprawy. Dobrze ci radzę

Opublikowano

Te swoje dobre rady to mozecie sobie w szyscy w dupe wsadzic (zapewne macie je wielkie i rozryte przez jezory swoich przydupasow, wiec ze spokojem wszystko sie tam zmiesci).Te swoje oszczerstwa i niby dowody to sobie na wlasnych forach umieszczajcie. Do reszty Wam mozgi powypalalo (choc co do niektorych mam watpliwosci czy wogole je mieli). Jakies durne screeny z gg jako dowody. Calkiem Wam odjebalo, jesli w takie bzdety wierzycie. Smoki, i garbate, rozowe smerfy tez sa w tej bajce? Wezcie sie ogarnijcie, odejdzcie od kompa (chociaz raz w tygodniu), wyjrzycjcie za okno to moze wam sie te zaropiale posklejane galy wreszcie otworza. Banda jelopow, przydupasow i przyglupow. Internet nie jest dla Was, tak jak alkohol dla niemowlaka... Dzieci wracac do szkoly i sie uczyc, bo z Waszym logicznym mysleniem...hmm co tu mowic, brak jakiegokolwiek toku myslenia nie wspominajac juz o logice.

P.S. Oczywiscie na posta beda sie burzyc tylko Ci, do ktorych jest on skierowany... Czujecie sie urazeni? To bardzo dobrze, bo za wlasna glupote jeszcze nie raz zaplacicie wyoka cene w tym realnym zyciu.

Opublikowano

Za przeproszeniem, ku*wa, na czym się trzeba tutaj znać?

Tabliczka mnożenia? Trzeba wiedzieć jak posługiwać się myszką od komputera i przeglądarką, aby robić przelewy przez internet i sprawdzać stan konta i ew uruchomić skype i gg?

Człowieku Ty nie konstruujesz wyrzutni plazmy, a sprzedajesz przez internet więc nie myśl, że masz nadzwyczajne zdolności, ja w wieku kilku lat potrafiłem odsprzedać/wymienić się zabawkami w przedszkolu więc ?

I jeszcze raz napiszę, zasrany temat o kamieniarzu i costku BEZ SENSU.

Opublikowano

Te swoje dobre rady to mozecie sobie w szyscy w dupe wsadzic (zapewne macie je wielkie i rozryte przez jezory swoich przydupasow, wiec ze spokojem wszystko sie tam zmiesci).Te swoje oszczerstwa i niby dowody to sobie na wlasnych forach umieszczajcie. Do reszty Wam mozgi powypalalo (choc co do niektorych mam watpliwosci czy wogole je mieli). Jakies durne screeny z gg jako dowody. Calkiem Wam odjebalo, jesli w takie bzdety wierzycie. Smoki, i garbate, rozowe smerfy tez sa w tej bajce? Wezcie sie ogarnijcie, odejdzcie od kompa (chociaz raz w tygodniu), wyjrzycjcie za okno to moze wam sie te zaropiale posklejane galy wreszcie otworza. Banda jelopow, przydupasow i przyglupow. Internet nie jest dla Was, tak jak alkohol dla niemowlaka... Dzieci wracac do szkoly i sie uczyc, bo z Waszym logicznym mysleniem...hmm co tu mowic, brak jakiegokolwiek toku myslenia nie wspominajac juz o logice.

P.S. Oczywiscie na posta beda sie burzyc tylko Ci, do ktorych jest on skierowany... Czujecie sie urazeni? To bardzo dobrze, bo za wlasna glupote jeszcze nie raz zaplacicie wyoka cene w tym realnym zyciu.

No z tego co ja widzę to właśnie tobie przyda się świeże powietrze bo widać przed komputerem się coś zagrzewasz

Za przeproszeniem, ku*wa, na czym się trzeba tutaj znać?

Tabliczka mnożenia? Trzeba wiedzieć jak posługiwać się myszką od komputera i przeglądarką, aby robić przelewy przez internet i sprawdzać stan konta i ew uruchomić skype i gg?

Człowieku Ty nie konstruujesz wyrzutni plazmy, a sprzedajesz przez internet więc nie myśl, że masz nadzwyczajne zdolności, ja w wieku kilku lat potrafiłem odsprzedać/wymienić się zabawkami w przedszkolu więc ?

I jeszcze raz napiszę, zasrany temat o kamieniarzu i costku BEZ SENSU.

Skoro się w taki sposób wypowiadasz to widzę wiesz o czym na gg rozmawialiśmy. No proszę, pan wszechwiedzący się znalazł. Ile razy jeszcze napiszesz, żej akieś tematy nie mają sensu?

Opublikowano

Zazwyczaj najlepsza metoda: rób do skutku, nieprawdaż?

Pisałem już nie raz wyżej, że nie oceniam kto jest winny i u kogo warto kupować, a kto jest zakłamanym znajdem, a oceniam przydatność tematu, tudzież użyteczność tego, iż temat jest otwarty na dyskusję.

Zatem jeżeli nie czytasz moich poprzednich postów, a łapiesz się urywek wyrwanych z kontekstu to możesz nie pisać w moją stronę, gdyż jest to ignorowanie mnie, a co za tym idzie wymiana zdań staje się bezsensowna, czyż nie tak najuczciwszy sprzedawco botów pod słońcem ?

Opublikowano

Mówisz o tym?

Admrevreal2e2.png

Troche czasu w photoshopie i da się zrobić ..

Moje logo jest ładniejsze :P

logo.png

jak już oceniamy :D PS to nie jest O tylko 0 (pisemnie zero)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Nawet nie chciało mi się czytać waszych pojebanych postów -.-

takie sprawy to na gg/skype/pw/chuj wie gdzie załatwiajcie -.-

nas to gówno interesuje

Mnie to interesuje,

1) Sposób na nudę :)

2) Jakbym zamierzał kupować kiedyś jakiegoś bota to chcę się czegoś dowiedzieć gdzie kupować i wgl :)

Opublikowano

Jak kiedyś wspominałam, jest sposób na "wykoszenie konkurencji" ;)

1. Otworzyć działalność gospodarczą (każdy reseller podlega pod ten wymóg prowadząc CIĄGŁĄ, ZORGANIZOWANĄ sprzedaż)

2. Pokorespondować z lokalnymi urzędami skarbowymi (właściwymi dla miejsca zamieszkania rzeczonych osóB)

;)

Fakt, problemem była by wtedy cena usługi: do kosztu zakupu należało by dodać vat oraz dochodowy w związku z brakiem faktury zakupu ale mielibyśmy monopolistę, odpowiadającego przed prawem skarbowym i karnym ;)

Delikwent taki, reseller na działalności powinien podać dane swojej firmy (NIP, REGON, pełne dane teleadresowe) na stronie, gdzie dokonuje sprzedaży.

Było by drożej, ale bezpieczniej i ktoś, mając monopol mógłby dowolnie sterować sobie cenami.

Ktoś płacił by więcej, kupując usługę lub produkt u firmy (rzetelnej i jawnej). Wyeliminowało by to albo przynajmniej zredukowało problem oszustw do minimum

LUB

kupował by bez pośrednictwa pośredników (brzmi słabo, ale nic innego nie wymyśliłam w ramach synonimu).

Niech pierwszy, szybki i wściekły potraktuje to jako biznesplan do dobrobytu swojego i swojej rodziny :)

Pozdrawiam,

Kaśka.

Opublikowano

Kaśka też nie miałaś czego wymyślić ...

kamilq_o twoje oskarżenie nie jest poparte dowodami więc wypier..... .

Bosser a kim tym jesteś szlachta ??? Jak masz coś do poziomu naszego forum to patrz wyżej ! :D

Szlapek wyjdź prosze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...